Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz macilaci78 #249035 üzenetére

    Nem mindenhol és nem állandóan megyek az adott szakaszon a megengedettnél többel. Én sem autóbalesetben szeretnék meghalni és másokat sem szeretnék veszélybe sodorni legyen az utastársam vagy más a forgalomban részvevő(k).

    De vannak azok az autók amikkel ha megy az ember akkor nem érzed, hogy mennyire gyorsan mész. Aztán ránézel az óracsoportra és látod, hogy pl 130 felett vagy. Ezen felül még van az is hogy ha meg a megengedett sebességgel mész akkor meg kb elalszol a volán mögött mert annyira nem történik semmi.

    Én azért megyek gyorsan mert az adott tényezők lehetővé teszik ezt. Pl forgalom, időjárás, látási viszonyok és az autóm műszaki állapota.

    Most szombaton pl Válról este jöttem vissza és végig a belsőben mentem haza Budapestre. Két alkalommal kellett balra indexelnem addig amíg a belsőben haladó ki nem ment az üres külsőbe.

    Kolléganőm is említette, hogy előző munkahelyén céges teendők intézése miatt kölcsönkapta a főnöke akkor vadi új Skoda SuperB-jét. Bp-ről egy másik városba kellett mennie és az autópályán vette észre, hogy már 180-al megy. Persze vissza vett a tempóból mert ahogy mondta ez több mint a megengedett és nem szokott ennyivel menni ha a saját Citroen Xsara Picasso-jával megy.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák