Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stickermajom

    addikt

    válasz sutszi #118027 üzenetére

    Pesten nem működik, mindenki pozícióért harcol. A legjobb az volt, amikor benéztem a sávot ezért a pirosnál kitettem az indexet és picit betettem az elejét. Több se kellett a másiknak, az addigi 2 méteres ráhagyásból rögtön csinált 30 centit és hevesen mutogatott, meg mondta, hogy "ez az én helyem".

  • Tsebacsi

    nagyúr

    válasz sutszi #118027 üzenetére

    Halál a város, az emberek is, az általános morál és kultúra (hiánya) is. Tegnap egy új Audi Q7-es érezte azt hogy neki előnye van sávváltáskor (külsőből belsőbe) és rámhúzta a batárját hogy beférjen...
    Ma ugyanez visszafele egy Vectra kombival, nem nézett tükörbe, csak mikor már majdnem késő volt. Mentségére visszavett a hévből és maradt a sávjában, de kicsit ott is őszültem... Olyan az egész, hogy ha én eldöntöm, hogy oda akarok menni, akkor megyek, erővel is, majd beenged a hülye, úgyis félti az autóját. Ha meg utánam jön az garázdaság. Magyarán büntetlenül lehet bunkóf*sznak lenni, és erre a magyar nagyon hamar ráérez és műveli... :(

    UI: napi sírás megvolt, ki mit vett Blekkfrájdéj alkalmából a tütünek? :DDD A benzin nem ér!!!! :N

    Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

  • barnam_

    nagyúr

    válasz sutszi #118027 üzenetére

    Kedden a Podmaniczky - Dózsa kereszteződést én is beszívtam. Tényleg értetetlen, hogy nem képesek előre látni egyesek, hogy nem fognak beférni a kereszteződésbe.

    Tsebacsi: kompresszor + légkulcs lenne a cél, még nem találtam meg melyiket.

    [ Szerkesztve ]

  • proof88

    addikt

    válasz sutszi #118027 üzenetére

    Rengeteg rohadék van, akik beleszarnak, akkor is bemennek a kereszteződésbe ha lehet látni hogy be fog ragadni.
    Viszont van szivatós kereszteződés is. Én tipikusan igyekszem nem beragadni, és igyekszem felvállalni hogy én tartom magam mögött a sort, csak hogy se én se más ne ragadjunk be, de múltkor csúnyán beragadtam az Üllői és Nagykörút kereszteződésben délelőtt, a körúton haladva a Petőfi-híd irányába. Egyszerűen mész, egyszer csak látod hogy előtted fékeznek és kész. Nem látod hogy az előtted lévő előtt lévő előtt lévő mikor fékez, csak annyit látsz hogy a kereszteződés közepén elkezd fékezni az előtted lévő, így neked is meg kell állnod amikor már bent vagy. Álltok egy helyben még 15 mp-et, 0 haladás, majd zöldet kap a keresztforgalom és megy az anyázás. Szerencsére ilyenkor még előre szokott gurulni pár métert a sor, de én is már csak akkor tudtam arrébb menni mikor már blokkoltam a keresztforgalmat. Ott egyszerűen nincsenek rendesen hangolva szerintem ehhez a reggeli csúcsforgalomhoz a lámpák. Nonszensz hogy gyakorlatilag zöldenként kb 3 autó tud átmenni nyugodtan azon a kereszteződésen abba az irányba.

    Amúg meg igen, a rendőrök ezzel bucira kereshetnének hogy mindenkit megbüntetnek akik ott ragadnak. Mindennapos tömegjelenség. Kb 10%-át mondanám rutintalanságnak, ebben benne van az is hogy nem vagy elég gyakorlott úgy általában és azért ragadsz be, meg az is benne van hogy nem ismered eléggé az adott helyet és azt hiszed hogy ha zöld a lámpa akkor bemehetsz a kereszteződésbe. A maradék 90% az tudja hogy nem fog átérni, de leszarja.

    szerk.: ja és van másik kereszteződés, pl a Wesselényi és a Nagykörút. Mész a Wesselényin és rá akarsz kanyarodni a Nagykörútra balra nagy ívben. Na ott megszoktam hogy hétköznap kb hogy érdemes menni, mikor nem érdemes erőltetni és inkább meg kell állni a lámpánál. Na egyszer hétvégén ragadtam be, ugyanis nem számítottam arra, hogy hétvégén sokszor KEVESEBB autó tud balra kanyarodni mert valahogy több a gyalogos vagy lassabban sétálnak át a zebrán, nem tudom, de tovább blokkolják a balra nagy ívben kanyarodó autós forgalmat. És ha pl hétköznap tudom hogy be tud kanyarodni mondjuk 5 autó, akkor rosszul gondolom hogy hétvégén is, mert lehet akkor csak 3 autó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák