Új hozzászólás Aktív témák

  • Gismo

    addikt

    Nahh! Sick Boy listáján felindulva énis csinálok 1 ien listát csakis az új most kapható autókról! :DD
    Képet nemillesztek be!
    Kedvenc autó No.1

    Alfa Romeo 156 (Új)

    Bővebben: link
    Bővebben: link

    Oka: Sztem nagyon szépre sikeredett design! És a megbízhatósági statisztikában nem szerepel túl rossz helyen! Tehát az összeszerelési minőség nem olyan rossz! Motorokról nemtudok nyilatkozni, de szerintem egy 1.8-as TS már jól mehet a maga 140HP-jával!

    Kedvenc autó No.2

    Fiat Multipla (új)

    Bővebben: link
    Bővebben: link

    Oka:Sztem az átdesignolt orrész nagyon szép(a régi is tetszett)! A rendkívül kényelmes és tágas utastér, annak is egyedi kinézete van! Egyszerűen szép!
    Az 1.9-es JTD jól húzhatja azt a nagy kasztnit!

    Kedvenc autó No.3

    Fiat Dobló Panoráma

    Bővebben: link
    Bővebben: link
    Bővebben: link

    Oka:Itt is hasonló és más márkák által eddig megnem ismételt kényelem található a kocsiban! Az 1.9-es JTD motor ezt az autót is dinamikusan mozgatja!

    Kedvenc autó No.4

    Fiat Panda

    Bővebben: link
    Bővebben: link
    Bővebben: link

    Oka: Ez már annyra nem kényelmes! Főleg mivel kb 180cm magas vagyok és nem férek el benne rendesen, csak full hátratolt ülésekkel, de akkor mögöttem nem fér el senki! De! Ez a kisautó már az 1.2-es benzinessel is elég fürgén és dinamikusan mozgatható! Barátságos, könnyen átlátható vidám belső tér jellemzi!
    Tetszik!

    Kedvenc autó No.5

    Fiat Punto II és III (ráncfelvarrott)

    Bővebben: link
    Bővebben: link
    Bővebben: link

    Oka: Mindennapos használatra nagyon olcsó, jó praktikus kis autó lehet! Ugyanakkor kényelmes, és formailag se utolsó! Az 1.4-es motor a sportos vezetési stílust kedvelők is jól érezhetik magukat benne! Olcsón és jó minőségben!



    NEMKedvenc autó No.1

    Renault Vel Satis

    Tesztet nemtaláltam róla!
    Bővebben: link

    Oka: Rá kell nézni! Akinek tetszik, az legyen szíves ossza meg velem hogy miért is! Hátha nekem is megtetszik! :DDD A belsejük! Én úgyveszem észre, h a Renault olyan gyerekeknek való játszótér szerű belső teret gyárt minden autóba! Arról a hülye színű műanyagról nekem a játszótér jut az eszembe! Ez van! Jah! És az ára! 10 milla! SOK!

Új hozzászólás Aktív témák