Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lev258

    veterán

    válasz GreenIT #304 üzenetére

    Már ne haragudj, de te jöttél a topikba úgy, hogy válaszokat vársz (nem kérsz) és szinte már követelsz, mert téged szorít az idő. Azért adtam egy tanácsot korábban, mert valószínűnek tűnt, nem sok időt töltöttél még a rendszer használatával, megismerésével.
    Továbbra sem tudunk semmit arról, mi nálad a gond az említett programmal (még mindig nem mutattál semmit, csak állítasz valamit). Az viszont biztos, hogy benne van az alap tárolókban Ubuntu/Mint vonalon. Ez tény.
    A Linuxos topikokban az emberek elég rendesek ahhoz, hogy rászánják az időt mások kérdéseinek megválaszolására, problémáinak megoldására. Bár jó lenne, de tudom, sokszor csak ábránd a hasonló viselkedés elvárása a kérdezőtől: hogy tisztelettel reagáljon és partnerként tekintsen a segíteni szándékozókra. Ahhoz viszont szerintem mindenkinek joga van, hogy ilyenkor tegyen néhány enyhe célzást vagy végső esetben egyszerűen figyelmen kívül hagyja a dolgot és a kérdezőt magát is.

    Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő

  • Dave™

    nagyúr

    válasz GreenIT #304 üzenetére

    Szerintem te fordítva ülsz a lovon. Windowson pl. a rufus mit csinál? Az edge? A putty? Nem lehet mindent úgy elnevezni, hogy abból mindenki ki tudja találni mire jó az adott program, már pusztán a nyelvi akadályok miatt sem. Ha tudod mit szeretnél, akkor utána tudsz nézni sokféleképpen, már eddig is kaptál ajánlásokat. Amíg leírtad ezt a hozzászólást kirohanást tök feleslegesen, azzal az idővel és energiával könnyen lehet hogy találtál volna alternatívá(ka)t.

Új hozzászólás Aktív témák