Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsidzsas

    aktív tag

    válasz ridiculous #22868 üzenetére

    Amit tudok közelítve a 400km-t azt leírom. Kukirin G3 külsőre az egyik legszebb roller, mindenki megnézi utánam fordul, mondjuk én vettem hozzá illő sisakot (narancs fekete) és kesztyűt is. Gyorsulása nem a kerék kipörgettős, szépen kúszik fel a maxra. Nem fog legyorsulni egy pálcika roller, de a dual motorosok, a 800w -tól gépek igen. Aztán lassan utoléred. A tepni, jó magasan van, igy jobban átlátod a közlekedést, ezzel le lehet ugratni a patkákról. Akinek nagy lába van annak hosszútávon kényelmetlen lehet a hosszúsága. Sajnos egymotoros baja van, ha az emelkedőnek nem mész neki lendületből a vezérlő nem engedi felpörögni a kereket, 8-10A-ig enged és vagy feljutsz vagy nem. Ez azért érdekes, mert ha lendületből mész neki 20-25A-t is beletolja. Okosok majd megmondják miért.
    A rugózás nem igazi rugó, 3D nyomtatott ipari műanyag (talán TPS), eltörni sose fog, az tuti, de a gumi, ami biztosítja a rugózást, nos arról már halottam, hogy nem túl frankó nagy igénybevétel esetén és elszakad. Elmentem vele Káposztásmegyerre, ott a kerékpárutakon 8-10 cm rések vannak, nos, vesekövem, ha volt, az biztos hogy távozott, szóval erre nem jó. Inkább a kis egyenlőtlenségek kiegyenlítésére (macskakő). 1-esben, ami 25km/h 100kg-val 55-60km meg van. Vegyes használattal 40km felett. Az óra csal, kb 15%-ot, mind sebességben mind megtett távolságban, bár ez összefügg és az N2 kivételével minden rolleren csalt. Én szerettem vele menni. 3-ban az autók se tartanak idegesítőnek hiszen gyakran gyorsabb vagy mint ők. A féknek jobban örültem volna egy hidraulikusnak, de ez is simán jó, érdemes beállítani, vagy beálltatni. Sajnos nekem 300 km után egyszerűen kikapcsolt a kijelző, javítás (garancia) akku csere, én is erre gondoltam. Alig tettem bele javítás után 76 km-t, semmi baja nem volt, feltöltöttem, állt két napot, majd mikor indulni akartam semmi, bekapcsolás után motorfék. Az első javítás 5 hét volt, most erre várok, mert visszaküldték a gyárba. Ja és a „dísztárcsák” azokból már 2-t elhagytam, ragasztott műanyag.
    Utólagosan már lehet nem ezt venném, hanem a Kukirin G2 maxot, ár érték arányban az jobb. Vagy többet ráköltve valamilyen dual motorosat, ami ténylegesen felvisz az Ostrom utcán.

    https://rollerezz.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák