Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Janusz001

    őstag

    válasz tepenzed #33046 üzenetére

    Tavaly nyáron ép szákoltam a stégen, kiemeltem a halat, szomszéd foxija átrongyol és megy neki a halnak. Olyan szépen sikerült alákanalaznom a jobb lábammal a kutyának, hogy szép íves pályán dupla cukaharával landolt a vízben. Blöki kiúszott, többet se jött segíteni :)

  • sityupityu

    veterán

    válasz tepenzed #33046 üzenetére

    Én eleve nem értem a kutyásokat (nekem is van), hogy mi a bánatos f@szért engedik el közterületen, holott ez tilos?! Sem utcán, sem parkban, sem erdőben stb nem lehet kutyát elengedni!
    Pont nemrég volt egy kis afférunk ez miatt. Cimboráimmal mentünk terep biciklizni, egy környékbeli szántóföldi úton haladtunk amikor belebotlottunk egy srácba, annak a csajába, és természetesen egy elengedett kutyába ami jelen esetben egy pitbull féleség volt. Látszott a kutyán, hogy méreget minket, de mivel hárman voltunk (mind a két haverom mázsa felett) így nem támadott csak mérgesen ugatott. Ha valamelyikünk egyedül lett volna akkor szerintem tuti, hogy nem ez lett volna. Odaért a srác is akivel közöltük, hogy rohadt gyorsan tegye pórázra a kutyát mire a válasza: nem bánt csak ugat. Na, itt felment a pumpa mind a hármunknál és közöltük vele, hogy két lehetősége van: Vagy megköti a kutyát, vagy pedig kihívjuk a mezőőrséget a rendőrséggel együtt (mezőőrök rendszeresen szoktak egyébként arra járni), de előtte még tutira felnyomjuk a kutyáját a seggébe. Hatott, megkötötte. Ráadásul legközelebb megint összefutottunk velük, és már alapból pórázon volt a kutya.
    Az ilyen gyökerek egyszerűen nem gondolnak bele, hogy mi történik ha pl egy nő, vagy egy anyuka a gyerekével teker arra. Ők mit tudnának tenni egy agresszív nagytestű kutya ellen? Semmit sem! Meg ettől a "nem harap" szövegtől tudok még a falra mászni. Szerintem a megtörtént kutyatámadások előtt ebben él az összes kutyatulaj, csak aztán ugye mégis megtörténik a baj.

    [ Szerkesztve ]

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák