Új hozzászólás Aktív témák

  • zsola32

    őstag

    Serie Walter Nova Light használók figyelem..

    Az írás a facebookról van:
    Nova Light tulajdonos figyelem!
    Kezdjetek el gondolkodni a tartalék spiccen! wink hangulatjel;)
    Gondolom sokan tudjátok már, hogy piacra került a Supernova és a spiccek nem kompatibilisek a Nova-val. Ez még nem is lenne olyan nagy probléma, de az a nagy harci helyzet smile hangulatjel:) hogy a Nova gyári spiccei kifogytak mind a 3 áruházból és már többet nem is lesz. frown hangulatjel:( Ennek az oka az, hogy bezárták Kínában azt a gyárat, ahol idáig a Nova bottesteket gyártották. (idáig azt hittem a Daiwa Japánban gyártja. Ha ezt nem a Walterban mondják, nem is hiszem el, hogy kínai smile hangulatjel:) )
    Na de akkor jöjjön a lényeg, hogy mivel lehet helyettesíteni:
    1. Nova Bomb feeder. Ezzel is az a baj, hogy ugyanott készült mint a Nova. Az Újbudából, az utolsó db. 0,75-ös spiccet hoztam el. Elvileg a többi boltban van még pár db., kb. 3000 Ft körüli áron.
    2. És akkor jöjjön a megoldás a problémára smile hangulatjel:)
    TUBERTINI TRINITY LIGHT FEEDER a bűvös szó smile hangulatjel:) Kb. 4000 Ft. és ez átmérőben tökéletesen passzol a Nova Light-hoz. Ici pici különbség azért van, mégpedig az, hogy a Trinity egy kicsit (kb. 6-8 cm) rövidebb és a gyűrűk is egy picit nagyobbak. Sajnos a Trinity-ből 1 és 1,5 oz-sek vannak. Így a Nova Light 2 oz-s spicce nem pótolható, csak a 2 kisebb. ...de legalább van megoldás smile hangulatjel:)
    Remélem hasznos volt az infó!
    Görbüljön! smile hangulatjel

    áldom az eszemet hogy végül a Supernovát vettem meg, talán biztosított lesz a spicc kérdése :)
    (pénteken én is vettem egy 1oz-os spiccet a Supernovához, mert eltörtem a botzsákban valahogy...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák