Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zutyman

    csendes tag

    Üdv!

    Hátha mást is átvertek:

    Eva Stiller felhasználói névvel regisztrált egy személy a Jófogáson 2021.09.24-én és a következő termékeket hirdette:

    - LEGO Millenium Falcon - 120 000 Ft
    - Anna Peti és Gergő könyvcsomag 11 db - 53 000 Ft
    - Xbox Series S - 63 000 Ft

    A képek valószínűleg más hirdetésekből lopottak voltak, Foxpostos kézbesítést (előre utalás után) vagy székesfehérvári személyes átvételi lehetőséget ígért.
    Bankszámlaszámként ezt adta meg: 10918001 - 00000*00 - 1965***8 ami egy Unicredit Bank számlára mutat.

    Az Xboxot próbáltam megvásárolni tőle gondolván, hogy "anyu" összekeverte a One S/X árakkal a Series S értékét. Miután elutaltam a pénzt és nem jelentkezett kérdeztem mikor adja fel a csomagot, de erra már azt írta, hogy kórházba került és kéne neki megint a 63 000 Ft, hogy a számlaegyenlege 100 000 Ft főlé menjen, mert csak akkor tud utalni, és persze akkor majd visszautalja nekem a pénzem. Ekkor megkértem, hogy a hiányzó összeget ami az utaláshoz kell akkor valaki mástól szerezze be, mondván én már utaltam neki pénzt és semmit sem kaptam cserébe. Ezt az üzenetet is olvasta, sőt azt is amikor felszólítottam, hogy ha nem kapom vissza a pénzt, akkor fel fogom jelenteni a bankszámlaszámának birtokában.
    Ezekre már nem reagált sőt szerintem a hirdetéseket és a profilját is azon nyomban törölte.

    Ha más is így járt akkor írjon itt nekem egy privát üzenetet, ha csoportosan járunk el ellene, akkor talán nagyobb prioritást kap az ügy.

    Tanulság ismét csak: Ne utalj előre!

Új hozzászólás Aktív témák