Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lolka.21

    friss újonc

    Sziasztok,
    nem tudom, hogy mennyire általános, amit most megosztok veletek, számomra ez egy "új módi" a jófogáson (hosszú idő után most tértem vissza az oldalra). Pár napon belül másodszor fordul elő, hogy valaki leüti a hirdetést, amihez meg volt adva a 'szállítással is kérheted' opció. Azt hiszed komoly vevőd akadt, mivel szépen meg is érkezik a jófogásos foxpostos e-mail, hogy erősítsd meg az igénylést. Még enged rákattintani a jófogás felületén, azután teljesen befagy a hirdetés: nem jön a Foxtól a kód, nem lesz semmilyen státusz feltüntetve a hirdetéshez és már nem is szerkesztheted többé. A felhasználóról pedig nem tudsz semmit. Második alkalommal rám írt valaki, megadva a nevét és a terméket, amit elvileg meg szeretett volna vásárolni, külön adatot nem kért üzenetben, de már az én viszont válaszomra egyáltalán nem reagált. Szimplán 'Felhasználó'ként jelennek meg, tehát nem regisztrált tagként vásárolnak.

    Már egy kört letudtam az ügyfélszolgálattal és meg is erősítették a következőt:
    "A jelzett hirdetés esetében a korábbi megrendelés biztonsági okok miatt került törlésre, a Vevő a megrendelést követően már nem szerepel a Felhasználóink között, így ennek értelmében nincs lehetőségünk intézkedni az ügyben. Adatvédelmi okok miatt nem áll módunkban kiadni a másik fél adatait, valamint több információt megosztani az esettel kapcsolatban. Kérjük válaszlevélben járuljon hozzá hirdetésének törléséhez, hiszen nem tudja jelenleg szerkeszteni, törölni."

    Ez még egy szerencsés esetnek mondható, mert anyagi károm nem keletkezett, csak idegesítő, hogy felesleges köröket kell futnod a csalók miatt már ilyen formában is :S....

Új hozzászólás Aktív témák