Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferenck

    senior tag

    válasz animatrix11 #853 üzenetére

    Nekem egy 2019.08 havi, rég eladott termék van még ott. Már 2x írtam emiatt a jófogásnak, hogy töröljék onnan, utoljára 2 éve, azt írták majd egyszer sor kerül rá.

    "Fejlesztői csapatunk meghatározott ütemterv és prioritások mentén végzi a fejlesztéseket és hibajavításokat. Szeretnénk tájékoztatni, hogy illetékes munkatársaink már tudnak a hibáról és folyamatban van annak elhárítása. Addig is kérjük szíves türelmét. Reméljük hamarosan sikeresen elhárítják azt, és ismét zavartalanul használhatja oldalunkat!"

    Ez csak zavaró dolog. Amiért viszont nagyon haragszom rájuk, hogy nem engedik megváltoztatni az email címet. Semmilyen módon, opció sincs rá a beállításokban és külön levelet küldve nekik, azt mondják, hogy nincs rá lehetőség, szüntessem meg a profilt és hozzak létre egy újat. Ezzel viszont az a probléma, hogy akkor újonnan regisztrált felhasználóként jelenek meg és elveszik az összes értékelésem ami eddig volt, és a bizalom is. Én sem veszek semmit új felhasználótól, csak személyes átvétellel.

    Ráadásul mi van akkor, ha megszűnik az email cím amivel korábban regisztrált valaki (pl. upcmail vagy hasonló). Akkor is bukja a profilját.

    Nem tudom van-e valami lehetőség kötelezni őket, hogy biztosítsák az email cím változás lehetőségét?

    Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/

Új hozzászólás Aktív témák