Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Kotomicuki #9 üzenetére

    Én nem lennék ennyire szigorú az USA-val, csak szemléltetésnek tökéletes, hogy mennyire már-már vallási szintre emelkedett a piaci fundamentalizmus áhítata, miközben ők sem mindig tartották be és a 2008 utáni világban már ott is elkezdett kikopni, ahol korábban azzal mosták az emberek agyát, hogy ez az egyetlen legitim és létező megközelítése a szabadpiaci kapitalizmusnak.

    Aztán emberek meg azon nyüsszögnek, hogy az EU rákényszeríti az Apple-re, hogy lehessen AppStore-on kívüli forrásokból is appot telepíteni és ez mekkora blaszfémia és egyenesen kommunista ármány a szabad piac normális rendjével szemben.

    Hát nem tudom... megkérdezném kommunista ármány-e, hogy Japán és Dél-Korea után most már az USA is állami szubvenciókkal nyúl bele a piacba és példánál maradva öntik a pénzt a tech szektor kiválasztott tagjaira, eközben az EU a tech ipari innovációban teljesen le van maradva, de amint tesz (a három felsorolt országhoz képest) teljesen gyenge első lépéseket, azonnal visítás megy, hogy felszámolódik a kapitalizmus és bántják a szent tehenet (Apple). :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák