Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz Ariadne #1696 üzenetére

    Jó, az Indesit meg a Fagor az számomra nem márka, azért nem raknám őket egy kalap alá pl. egy Bosch-sal...:) Mindenesetre, ha legközelebb bemegyek az MM-be, mindenképpen megnézem, hogy mit lehet kezdeni egy Bosch mosógép mosószer-adagolójával.

    Hűtőnél annyira nem lesz szempont a fogyasztás nálunk (azért nyilván nem C energiaosztályút fogunk venni), sokkal inkább a férőhely. Nekem sincs nagy családom (hárman vagyunk), de az asszony nagyon szeret nagy készleteket tárolni a hűtőben, úgyhogy a mostani kb. 100 literes fagyasztó + 200 literes hűtő kombó gyakran baromira túl van töltve. Főleg a hűtőrész lehetne nagyobb, de a nyári jégkrémes időszakban jó lenne egy nagyobb mélyhűtő is.
    Sajnos a legtöbb konyhában nem nagyon fér el 60 cm-nél szélesebb hűtő, úgyhogy abból kell megvennünk a legnagyobbat. Illetve - szerencsés esetben, ha lesz hely az új lakásban - két hűtőt fogunk tartani: a mostani mellé egy felülfagyasztóst (az a 40-50 liter plusz fagyasztókapacitás bőven elég a jégkrémeknek, jégkockáknak meg a Jagernek... ;] A hűtőrész meg majdnem megduplázódna, és lehetne többet és szellősebben pakolni).

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

  • hanee

    senior tag

    válasz Ariadne #1696 üzenetére

    Szia!

    Én ezzel küzdök a Bosch esetén is. Nem használok öblítőt, körülbelül egy éve, de még így is tiszta genyó, és hiába pucolom le, újból olyan lesz. Levehető ez is, de miután semmiféle kefével és egyéb dologgal nem lehet sehogy hozzáférni belül, ezért egyszerűen lehetetlen kipucolni. Már próbáltam azt is, hogy áztattam egy egész napot hipos vízben, de ez sem használt..
    Erre van valami jó tippetek? (természetesen kizárólag az öblítő-tartály lesz ilyen, a mosópor adagolója nem).

    hanee

Új hozzászólás Aktív témák