Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz weiss #81017 üzenetére

    "mit kellene innoválni az étel főzésén?"
    17 fokozatban szabályozható a teljesítmény, plusz boost.
    Hőérzékelő a zónákban, mind a 4-hez beállítható 120/140/160/180/220 fok valamelyike. Ezeket pár fok ingadozással tartja, míg a gáznyomás nagyon gyakran változó, ahogy a fűtőértéke is.
    Háromféle időzítő; lejártakor csak hangjelzés, hangjelzés plusz kikapcsol, sima stopper.
    Kibővíthető főzőzónák, tetszés szerinti (max. 24x38 cm) méretű és formájú edényt használhatsz, melynek minden a lappal érintkező négyzetcentimétere azonos hőfokra melegszik. Gázzal ez is megoldhatatlan.
    Hirteken ennyi jutott eszembe.
    [link]
    Egyéb előnyök: nincs nyílt láng, nem gyullad meg a kezedben lévő konyharuha, nem égeted meg a kezedet, ujjaidat (nálunk mindegyik többször előfordult), nem kormolódik az edény oldala, nem fogyasztja a helyiség oxigénjét, nincs a lángra, hőáramlásra/eloszlásra hatással az elszívó. Ha netán kifut valami, nem ég rá a lapra, mert az nem forrósodik fel annyira. Nem csúfítja el a konyhát a gázcső.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák