Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz vacs #330 üzenetére

    Sajnos az az igazság, hogy a Samsungnál sem tudnak (mindig) értelmes, egyértelmű választ adni. Mint soka más ember én is teló vásárlás előtt állok. Szóba jött részemről a cég S23 Ultrája. Meg is kérdeztem 2 napja a Samsunk Mo-t, hogy akkor ki is számít ma hivatalos partnernek. Erre ezt a választ kaptam:


    Tehát az eMag nincs rajta, de rajta van a Tesco (életembe még nem láttam ott 100k-nál drágább telót kitéve)

    Viszont a hivatalos márkaszervizben (WestEnd) meg azt mondta nekem a szervizes srác, hogy az eMag-nál vásárolt mobilt javítják.
    Most akkor hol az igazság?
    JA és hogy még jobban megkavarjam a sz@rt a fenti márkánál, Az oldalon fent van az eMag mellett az Aqua is :)

    [ Szerkesztve ]

  • MC Pite

    veterán

    válasz vacs #330 üzenetére

    Anno nokiákat és sonykat vettem, ezen boltoknem voltak hivatalos partnerek, de mindig élt az itthoni szervizeknél a gari.
    Samsungot passzolom, sajomit is; volt ugyan, de nem tudtam lekövetni a garis meg hivatalos vonalat :( .

    Pixelnél meg nincs szürke meg fehér import - mind gyártói garis, és valószínűleg minden bolt (amíg működik egy sufni gsm) oda küldi gariban.

    tomboy0013: Minden pixel topikban oldalanként 5x le van írva hogy van gari, nem siklottam el a kérdés felett, csak ignoráltam.
    Alza ugyan eredendően korrekt, bár szívtam meg velük, mert hiába voltak és vannak itthoni hivatalos partnerként megjelölve, az Instinct2-őt cseh importőrtől hozták. Direkt rákérdeztem vásárlás előtt, nem tudtak válaszolni rá. Vihettem vissza Bp-re emiatt, de így is csak leadni tudtam, és reménykedni hogy legalább simán visszafizetik. Itt sincs kolbászból a kerítés, nem feszültek meg a dolgozók azért itt sem.

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák