Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz Ragnar_ #23861 üzenetére

    Én azt hiszem, 30 körül vettem, többet nem adtam volna érte, sokáig vártam rá.

    (#23864) brickm
    Erősen használtan vettem, újonnan 8 körül kezdődnek, az már kicsit húzós, ahhoz képest hogy pár gramm műanyag az egész. :D

    (#23866) brickm
    Sok éve a guitar rigben én is használtam Ratet, mert része volt a Gilmour soundnak, de azóta sokat változott az ízlésem, most az Xotic BB-ről mintázott házi készítésű pedálom a kedvencem. A hasonlóan drágák közül még a T-Rexek tetszenek nagyon, a Mudhoney és a Möller.

    (#23865) ayy_lmao
    Igen, ilyen szempontból nagyon hasznosak az effektprogramok, én is az alapján vásároltam be. Viszont sose használtam fuzzt, most sem találom a helyét, akárhogy próbálkozok, sehogy nem adja ki, az ő rúdja erősen kifelé áll. A phasert nagyon szerettem PC-n, élőben viszont a flanger vált be, így a phaser is valószínű menni fog (vagy kell mögé is egy EQ, hogy ne legyen ennyire éles).

    Ami még nagyon kellemes meglepetés volt, az a Digitech Screamin' Blues, mikor megvettem, csak kipróbáltam a mixer outputját, többet nem foglalkoztam vele. Most viszont rájöttem, hogy gyönyörűen vastagítja a Marshall OD2 csatornáját, megvan a metál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák