Új hozzászólás Aktív témák

  • BemAnyó

    senior tag

    válasz Inv1sus #7045 üzenetére

    40 körül már (pl Cort earth) vannak jó akusztikus gitárok és nem csak az alapokat tanulni kiválóak, de önmagukban is külön műfajt is képviselnek (pl Andy mackee )

    Újonnan elektromost még cortból se kapsz igazán értelmeset ennyiért, inkább nagyjából 60-70 töl indulnak a használható hangszerek. Én inkább bátorítanálak a használt hangszer vásárlásra ha ennyi van rá. De gondold végig hogy komolyan akarod e, mert ha nem akkor sok pénzt dobsz ki, ha igen akkor meg pont annyival szánsz rá kevesebbet amit sokáig fogsz szívni. Vagy mégis inkább veszel 40 körül valamit használtan (pl: shecter, dean, cort, ibanez, epiphone). De a használt hangszer vásárláshoz (kipróbálásnál) vigyél magaddal valakit aki tapasztalt és tényleg ért hozzá. Sőt nem árt kipróbálni/megnézni előtte boltban egy újat.
    Amúgy meg a használható(élvezhető) gyakorló erősítő meg szintén kb min 30 pénz újonnan, azt meg lehetőleg hangszer vásárlás után a SAJÁT hangszereddel próbáld ki.

    Talán a legjobb amit tanácsolhatok az az hogy néz ki neten mindent ami érdekel és kezd el őket boltokban kipróbálni. Mivel azt hogy mi áll kézre neked és mi tetszik hangzásban azt csak TE fogod tudni. És már csak azért is érdemes ezt megfontolni/végigjárni mert ebben az árkategóriában semmit se érdemes kicserélni egy gitáron ha már "kinőtted", mivel pl. egy darab minőségi szimpla hátsó híd pickup is min 15 pénz, ami a te esetedben a hangszer értékének kb a fele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák