Új hozzászólás Aktív témák

  • beteg

    őstag

    válasz Goose-T #47022 üzenetére

    Nem, sajna csak az volt már itthon, Arató-Zende "Boy" csiszolt elektromos gitárhú nevű termék, ami egyébkén régebben másik gitáron nagyon tetszett, olcsó is, de most a satus kulcson az E1 eleve egyből elhagyta magát. Biztos nem szabadott volna levágnom a sodrott részét a végéről, rögtön a kulcs után, hanem fel kellett volna tekernem teljesen, hiába satus a kulcs. Egyből szétfoszlott a húr, ahogy feszítettem.
    Na mindegy, a maradék 5 sem nagyon adott jelet.
    Feltettem a gitárra egy már használt Elixir nickel nanowebet. És most ezzel.....

    Használtan vettem egy Fishman Fluence Tosin Abasi szettet. Gitárból szerelték ki, nincs hozzá 9v-os elem csati és stereo jack aljzat. Mégis valahogy begányoltam a gitárba. Tuti, hogy nem is jól kötöttem be, mert a push-pull potik semmit nem csinálnak, de a világon sehol nem találtam 1T 1V push-pull 5 way bekötésit.

    Viszont így is olyan hangok vannak benne tömegével, hogy nem győzöm nyomkodni a Kedvencekhez gombot! :) Nem találok rá szavakat, irgalmatlan! Ilyet én még sosem hallottam saját hangszertől! Sokszorosan lekőröz most így mindent. Volt 4kilós Ibanezem, PRS-em, sok minden, de most ez...

    Így most nem tudom, hogy elvigyem-e szakihoz, még jobb tudna lenni, -bár biztos-, vagy örüljek neki és hozzá se nyúljak!?

    Csak futni kell!

Új hozzászólás Aktív témák