Új hozzászólás Aktív témák

  • SRC

    junior tag

    válasz Moleman #43575 üzenetére

    Ha szenvtelenül nézem teljesen igazad van. Egy szerelőnek sem egy szerszámkészlete van. Egyetértek veled, ezért is lepett meg a saját érzésem annyira, hogy leírtam, hogy most akkor én vagyok az érzéketlen irigy genyó? Vagy ti is így vagytok vele?

    Belegondolva talán a tyúbos videó állította át az értékítéletem. Az nagyon erősen hatott rám, amikor belegondoltam, hogy mondjuk 300-an vannak előttem egy libasorban kint télen és beállok télen a hidegben és végigállom, mindezt egy tál meleg ételért… nehéz kimondottan potyázásnak értékelni és amikor láttam a tyúbon, hogy ezrediknek is beálltak emberek BP-n és végigállták ezredikként is a kilóméteres sort akkor csak azt mondtam, hogy „fú, azért ez durva”. Valószínű emiatt vagyok ilyen.
    Mert nem mentem ki és álltam ki a szerencsétlenekért, csak odaböfögtem valahová az internetre annyit, hogy fú milyen durva. Pedig éreztem, hogy ez kevés.
    Finoman szólva nem lenne arányos, ha most mindennek utána ilyesmire is azt mondanám, hogy hát ez (is) milyen szomorú és mekkora tragédia, hogy felszámolnak egy hangszergyűjteményt, ami amúgy többet ér, mint mások teljes éves keresete, amikor éppen van munkájuk... Végtelenül elcseszettnek érzem az egészet, mert én vagyok annyira intelligens közben, hogy pontosan tudom, hogy nekem attól nem lesz jobb, ha neki nincs.
    Nem is drukkolok, hogy elveszítse. Nem vagyok irigy rá. Ez nem irigység. Valahol lelkiismeretfurdalás inkább, mert mindenkinek fel kellett volna állni otthon a fotelből, amikor filmre vették azt a libasort… mert az durva volt. Más népek rágyújtják a várost a kormányukra ilyesmiért. Itthon meg bárki tart zászlót már gyanús. Volt egy csomó srác, aki ugyan képzetlen, de helyén volt a szíve és velem ellentétben legalább felállt a fotelből és ment és mi lett a vége? Cigányozó meg zsidózó hülyegyerekeket csináltak belőlük. Kiálltak a nagy semmiért. Végtelenül elcseszett az egész.

Új hozzászólás Aktív témák