Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    Hello mindenkinek,

    Gabor vagyok, 42 eves es alkoholista.

    ( Ebbol a mondatbol csak ketto igaz! )

    Nem tudom megmondani igazabol ,miert de ugy erzem hogy itt az ideje beszerezni egy gitart es belekezdeni a tanulasba.
    Harom gyerekem van (3-3-5 evesek ) az elmult evekben gyokralitalg 0 percet forditottam magamra, talan innen jon a vagy, hogy estenkent mikor mar kesz a melo, feleseg gyerekek alszanak akkor lenne minden nap 15-20-30 percem magamra.

    Nezelodnek, kepeznem magam kicsit gitar ugyileg, minden tanacsot szivesen vennek. :R

    Egy gipszkarton hazban lakom, ahol az also szinten tudnek gyakorolni, amig felettem alszik a csalad. Nagyon nagyon csend van ejjel, minden kis zaj meghallatszik igy a prioritas a minnel halkabb eszkoz lenne.

    Ami igazan kozel all hozzam hangzasban az az akusztikus gitar vagy a banjo.( amerikaban elek)

    Talan az amerikai folk, banjo-femes gitar hang az ami igazan bejon es szivemhez szol, de gyakorlatilag bamilyen mufajbol tudnek valasztani a rock, blues, country, pop, mufajon bellul is.

    Par youtube link:
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Kicsit mas:
    [link]

    Elektromos gitar:

    [link]
    [link]

    Ket hangszerboltba fordultam meg eddig, ezeket ajanlottak:

    1: Vegyek egy $200 dollaros Yamaha akusztikus kezdo gitart vagy banjot-t tegyek egy gumigyurut a hanglyukba, egy vastag zoknit a hid ele, es csa.

    Masik bolt: Az akusztikus felejtos, mert soha nem lesz olyan halk mint egy elektromos.Vegyek egy elktromos gitart($150 dollar-tol indul) meg egy erositot 250 dollarert, abba tudok tudgni egy fejhallgatot, meg racsavarom az akusztikus gitar effektet es olyan kezdo-bot amilyen en vagyok ugysem tudja megmondani a kulonbseget. De persze meg tudom mondani majd a kulonbseget, mert elektromos hangbol akarok akusztikus hangot ami kb fabol vaskarika, de szerintuk meg igy is ezzel jarnek a legjobban.

    Mar azon is filoztam, hogy akkor elekrtomos gitar valami mini hordozhato erosito vagy dobozka a foldon fulessel, es akkor nem kell meg egy koffert kipakolni meg elrakni estenkent.

    Abbol kiindulva ,hogy a budos eletbe nem volt meg kezemben gitar, lehet hogy megveszek valamit amit az otodik alkalom utan leteszek orokre nagyon max 750 dollart szannek az egeszre.
    Hasznalt cucc is lehet, gitarboltbol, kulonben esellyem sincs megmondani mit veszek milyen allapotban.

    Ezek alapjan ki mit javasolna?
    Aludjak ra egyet, es ebbol a penzbol mar egy komolyabb mennyisegu keszletet lehet felhalmozni tomenybol?
    ( nem iszom alkoholt, csak vicc)

    Az anyagi buko annyira nem faj, ha oda jut akkor csak eladom majd max felaron, tenyleg nem az a lenyeg. Mindenkeppen adnek magamnak egy esellyt ezzel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák