Új hozzászólás Aktív témák

  • Alexios

    veterán

    GE200 tapasztalatok:

    Első körben itt a hangkártya, ez a minimum késleltetés amit el tudtam érni vele:

    Működik, bár elég fura - lehet én nem jöttem rá még valami beállításra - egyszerre szól amit játszok, és ha be van kapcsolva a monitoring a daw-ban akkor az is. Ez azért tud zavaró lenni, nyilván ha kikapcsolom a daw-ban a monitoringot akkor nincs gond, de akkor meg nem tudom visszahallgatni ha ott adok rá valami effektet. Amúgy Asio4all kell hozzá, és igazából egyszerűen megy, bár van akinek már sok lenne ez a késleltetés.

    Az eszköz maga meg: Aki megvette, és csak gyári patcheket próbált, hát meg is értem hogy azonnal visszaküldte :DDD Nem teljesen értem mi volt az elképzelés teljesen elképesztő módon szarok a gyári patchek, olyan eq beállításokat raknak a már eleve fura beállítások mellé, hogy ihaj.

    De: ha elkezdesz sajátot csinálni 0-ról, hirtelen elkezd szólni valahogy, sőt, kifejezetten jól. Én felraktam pár saját 3sigma ir-t mellé, meglepően jó. Viszont nagyon érezni, hogy ez volt amire koncentráltak mert az effektek már azért kevésbé fényesek. Az ilyen alapok mint reverb vagy delay, oké, semmi extra. A kompresszor és wah egy blokkon van, ott választhatsz vagy ez vagy az. Amúgy a blokkok sorrendje szabadon változtatható, ez pl. tök korrekt, nem tudja minden más ebben a kategóriában. A modulációs effektek, hát elmennek, a pitch shift szerintem kifejezetten gáz, szóval digitech whammy helyett ne vegyen senki ilyet :)

    A kezelése nagyon egyszerű, fel sem merült bennem, hogy használatit kéne hozzá elővenni, a kijelzője is kellően nagy és jól látható a kisméretű ház ellenére is. Fx loop nincs rajta tehát 4 kábeles metódussal nem lehet erősítővel összekötni.

    Az erősítő modellezésében én pozitívan csalódtam, tényleg egész jó, de inkább a kategóriájában, ez a 70-100ezer közötti rés az ahol van létjogosultsága inkább tényleg, sajnos egyelőre még nem tartanak ott a kínaiak hogy ennyiért axe-fx vagy helix copy legyen, de ha valakinek kell egy gyakorló multi arra van olyan jó mint egy boss gt1 vagy zoom g5n. Mondjuk támogatottsága elég érdekes, szeptember elején jött hozzá pl. firmware update, de a hivatalos weboldalukon nincs fent, a facebook oldalukra kiírták és dropbox linken letölthető. Szóval na, van még hová fejlődni :D Viszont maga az editor szoftver tök jó, könnyen átlátható, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák