Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    Üdv Urak.

    Egy kis pc+padló effekt kérdésem lenne.

    Vox tonelab st usb-vel gépre kötve ami volt hozzá progi driver az fenn van és már semmire nem rinyál.
    Elvileg jó. Mondom zsír lehet pengetni ezerrel, de sajna olyan bajom/hiányosságom lenne, hogy csak felvétel közben tudom használni "monitorozás nélkül"/süketen. A felvett cuccli zsír visszajátszva.

    Audacityvel tudtam ezt is elérni hirtelen, kérdés mi a módja annak hogy realtime ki tudjam küldeni hangszróra, mert audacity-ben volt olyan opció, hogy hangszórókimeneten hallom amit felvesz de az süket, kb úgy működik ha rádugom a tonelabot a gépre onnantól elnémítja az alaplapimat, de nekem valami progira lenne szükségem ami ezt tudja hogy összekeveri a winamp/mediaplayer hangját a tonelabéval, vagyis hogy együtt halljam őket.

    Valami ötlet valakitől???

    ui:

    Itt a usermanual:

    [link]

    Ebben ilyen ábra van a végefelé amit le is írtam, de jó lenne ha meg lehetne hackkelni hogy menjen minden egyszerre ne csak vox vagy pc hangok.

    [ Szerkesztve ]

    "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák