Új hozzászólás Aktív témák

  • Neuler

    csendes tag

    válasz brickm #19081 üzenetére

    "Basszus, szerinted nem módosít rajta, hogy egy fa marha tömör, vagy lengébb kötésű, esetleg, hogy üregek vannak benne, vagy sem?.":
    Szerintem nem azt írtam ,hogy nem módosít rajta de nem írom le 1000-szer mert olvasni (felteszem) mindenki tud (de ,de mégis leírom: mindig azt írtam ,hogy szerintem keveset/nagyon keveset módosít rajta (pontosan valahol e kettő közöttre lőném be)). Mivel nem találtam azt a pontot ahol belekerül a jelbe azt írtam hogy szerintem hol lehet az a pont (amit a kissé ellentmondásos cikked alátámasztott (ellentmondásos mert nézd meg az általad kiragadott idézetet meg amit én másoltam ki, nem teljes ellentét de a fa rezgésmódosításának mértékében erősen eltér)).

    Ilyen módon azért nem kéne kiforgatni amiket írok, mert visszajövök és látom ,hogy nem azt írtam, vagy egész mondatokat idézz.

    "Ha ezt nem látod át, szerintem kár tudományosabban belemenned, ez egyértelmű." : Gondolom érzed te is ,hogy ez afféle enyhe sértegetés. Szerintem nem ide való. Másfelől nekem az kevés ,hogy valaki valamire azt mondja/írja egyértelmű. (Nesze semmi, fogd meg jól tipikus esete.)

    A csöves példa tényleg vicces (a vulgáris szavakat kivéve ,amiket nyilván azért szótagol? ,választ el space mert az oldal szerkesztői/üzemeltetői nem szeretnék a tiltólistán lévő szavakat viszontlátni, ahogy mások sem feltétlen).
    Egy gond van vele ,hogy ez inkább akusztikus hangszerekre lehetne valamiféle példa.

    Remélem ez a hsz. nem sértő számodra.

    (Tudom, valahol a "témába vág" és az "off topic" között van, így inkább ezt most "off topic"-ba sorolnám.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák