Új hozzászólás Aktív témák

  • PETEE78

    senior tag

    Sziasztok!
    Leírnék egy kis sztorit érdekesség gyanánt..
    Történt kb 2 hete, hogy felhívtam egy boltot, és rendeltem egy Ibanez grga 32-esgitárt, telefonon adtam le a rendelést, mert meggyőzött a boltos, hogy nem kell mail, berendelik a gitárt pár nap múlva ott is lesz, de még visszaszólnak telefonon. Ok. Erre már négy napja nem szóltak vissza, gondoltam oké megrendelem máshonnan. Majd mikor már megrendeltem a másik boltnál is, pont aznap visszaszóltak telefonon, hogy most péntekre még nem tudják behozni, csak jövő hét keddre. Mondtam nekik, hogy 31.-ére beszéltem meg velük a vásárlást-hangszermustrát, így semmi gond. Kérdeztem, hogy előtte odaszóljak-e mondták nem kell. Ok lemondtam a másik rendelésem gyorsan, nehogy kavarodás legyen. Eljött a tegnapi nap és felhívtam a bizti kedvéért a boltot. Azt mondták, hogy nem is tudnak ilyen rendelésről és szabadságon van két kollégájuk is, de ilyen gitár nem érkezett be hozzájuk. Micsoda??????? Ezt nem hittem el.... 2-helyről is berendeltem a hangszert és a két szék közé estem.Csupi ilye" van? Így jártam és mély depresszióba zuhantam. Persze még mentegetőztek és mondták, hogy adjam le mailen a rendelésem, azóta is küldöm.Szerencsére nagyon jól jöttem ki a dologból, mert ma egy mérföldekkel jobb gitárt sikerült vásárolnom, igaz használtan, és 20-al drágábban( 60 helyett 83-ért), de nem bántam meg! Sikerült egy nagyon jó mahagóni testű Ibanez rga32 re szert tennem, ami a nagytesója az általam megrendelni kívánt hangszernek.:) Ma megvolt az első gitárórám is és hihetetlen kényelmes gityó. Hála az égnek a zeneelméleti alapok egy szintig már megvannak, így már kezdhettünk skálával és nyílt akkordokkal...
    Kényelmes nyak, gyönyörű hang és hát zúzásra bitang jó lesz! :)))
    Egy hátránya talán, most 13-as húrok vannak rajta, így letörik a kezem, de hétfőn veszek rá 10 vagy 11-es nikkelezett húrokat.
    Szóval a tanulság tényleg annyi, mindenképpen malen is le kell adni a rendelést, mert könnyen így járhattok Ti is mint én. Igazából azért nem adtam le mailen a rendelést, mert mondtam, ha nem tetszik a gitár, akkor nem veszem meg feltétlenül.
    A lényeg, hogy megvan a gityó és mehet a gyakorlás! ;]

    You are being revived

Új hozzászólás Aktív témák