Új hozzászólás Aktív témák

  • Kansas

    addikt

    válasz Stauffenberg #46 üzenetére

    "miközben megszüntette a saját adathordozón tárolás, korábban létező lehetőségét"

    Ezt honnan veszed? Én pl nem fizetek Sony-nak egy fillért se, mert nem játszok hálózaton, és a PS5 vígan tárolja a mentéseimet lokálisan, saját adathordozón(add-on SSD-n a PS5-ös játékok, külső USB-s HDD-n a PS4-es játékok esetén)

    Azt ne várjuk már el hogy akkor is megtartsák ingyen és bérmentve az adataidat a szervereiken, ha eladod az eszközöd és elhagyod a platformot. Ha meg nem adod el az eszközöd, akkor ott marad rajta a mentés akkor is ha a játékot átmenetileg uninstallod.
    Sőt, pl. a Witcher 3 saját maga megoldja a mentések szinkronizálását platformok közt PS előfizetés nélkül is.
    Nyilván előnyös az amit az MS csinál, de nem gondolnám elvárhatónak - ha én tartanék fenn egy konzol platformot, én se biztosítanék ilyen lehetőséget ingyen, ha közben nekem költséget okoz.

    Nintendo vajon megoldja a mentések hordozhatóságát eszközök közt? Nem költői kérdés, ha valaki tudja a választ, érdekelne...

    ps. amúgy meg miért fáj neked, ha valaki nyomkodja a válasz gombot, valaki pisztolyt tart a fejedhez hogy elolvasd, vagy mi?

    [ Szerkesztve ]

    Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.

Új hozzászólás Aktív témák