Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsi99

    addikt

    válasz hcl #33 üzenetére

    Tv /rádióban is be kellene hozni ezt... pl lekapcsolna ha 14 éven aluliak számára nem ajánlott kategória menne... de szép is lenne m1 kb 20 percig lenne látható halható...
    Én támogatom azt ,hogy a sok szemetet ne etessük a csemetékkel :D

    Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

  • Lacccca87

    őstag

    válasz hcl #33 üzenetére

    Ez jelenleg is működik, több országban is. Közhiteles adatbázisok révén amihez hozzáférhetsz ha megmondod mi a jogalapja az adatkérésnek. Egyetlen nehézség hogy egyáltalán tudd hogy létezik a keresett adatbázis (jelen esetben tudni) és hogy hol kell a hozzáférést igényelni. (jelen esetben ez is tiszta).

    #47fatpingvin

    A deepfake témakör érdekes, de csak addig amíg nem kerül ellenőrzésre a képen szereplő adat, ezzel bukik is az elgondolás. Nem tudnak olyan igazolvánnyal regisztrálni ez esetben ami nem létezik az adatbázisban és ha még sikerül is hasonlót generáltatni még mindig ott van a lehetőség hogy beállítsd mekkora %-ú egyezőséget vársz el, azalatt pedig real time azonosítást kérsz.

    Nemrég egyébként pont egy ilyne cég előadását hallgattam végig, nagyon összeszedettek voltak (pedig nem gondoltam volna a cég méretből fakadóan) és tényleg sok korábban felvetett problémára adtak választ/megoldást. Persze a deepfake dolgok kiszűrése kérdéses akár élő azonosítás esetén is de ott is elég magas % sikerrátát tudnak felmutatni.

    Szóval lehetésges lenne, megoldható és még akkora ráfordítást sem kell beletennie a meta-nak ha jól választ partnert. A legtöbb ilyne cégnek meg már megvannak a szükséges adatbázis kapcsolatai és engedélyei.

Új hozzászólás Aktív témák