Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -szabi- #144003 üzenetére

    Azért az LX15höz képest lehetne mit ugrani, 6700 meg ja. Más matek. Új modell, nekem kb. csak a kihajtogatós kijelzőjére nyáladzana szám, de arra nagyon. Mindig nyomja a májam a tüdőmet, ha valamit 10 centi magasságból rendesen be kellene tájolni, de ezen felül ha nem munka akkor a jóval kisebb darabokkal is el lennék. Mellé Ekcel táblázatba egy Sigma 10-18 és kész is. A7-III pld. dolgozni kiváló, utcán sokszor nem adja ki, pont az előnyeivel szívok a Pana után.

    Előző években volt mit nyomkodnom, kis 50ezres frutti Fujival csomó éjszakai fotónál elégedett lettem volna a képminőséggel és akkuidővel, ha nem lett volna hektikus a záridő működése. Utolsó valamelyik tán 5000 v. 6000 Sonyn meg nem lehetett kikapcsolni a zajcsökkentést, az este elég nagy hátrány. Utcán nem érdekelt, ha keveset bír az akku, mert zsebemben a másik, egy fél majálist kihúzott, kell ennél több? Kell hát, de az más :-D Az, hogy a legnagyobb Fujis is szarrá fagynak, engem csöppet idegesítene.

    Haverokkal is így vagyok, fél banda Sonys. Megmondtam én ezt 10 éve, hogy akinek esze van, mindenki Sonys lesz. Na jó, én pont kalandoztam közte erre-arra, ami újnak nézett ki , vagy szerezni bírtam, vagy megfizetni. Minden másra jó, de mókás mikor küldözgetik az akciós 400ezres obikat, hogy ez de jó, vedd meg és van pénzvisszatérítés, én meg itt pislogok a gyári munkás fizummal, hogy az összes obit amit nagy erőkkel használok a táskámban 7-600mm közt az együtt került kb. 400ezerbe és ezt is évek alatt raktam össze. Most kiárultam itthonról mindenfélét, egy kisebb valami 6300 vagy hasonló kijött volna belőle, de elvitte az autó és napi sok más. Majd kikavarom, Fujik mentek a háztól, az legalább olcsó volt, abból volt kölcsön is, most visszaadtam havernak és majd tán egyebet is racionalizálok. Pld. a 12mm-es fixet becserélem 10-18as nagylátósra, ha lesz hozzá vázam :--D Én attól sem idegenkedek egy darabig, hogy APSCre kapcsoljam az FF vázat, mert vesztek megapixelt, azt pont letojom, de gyutávban teljesen jól le tudok fedni mindent és akkor 10 évig megint kuss van (:-

Új hozzászólás Aktív témák