Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    addikt

    válasz .:ZS:. #34 üzenetére

    Annyi tapasztalatom van vele, hogy ne akarjak ilyet. A közvetlen ismerősi körömben senkinek nincs, senki se használ ilyet. Az arm processzoraik sebessége nem nyűgözött le, bár a többi armos géphez képest elismerésre méltóan gyors, azt meg kell hagyni. Az -egész nap végigdolgozom vele a napot - szintű üzemidőt a teljesen passzív pentium-n alapú laptopok is tudják 7 évvel korábbról. A hardverük többsége egyszerűen gagyi és drága, ami épp nem gagyi, az simán csak drága, és kényesen ügyelnek arra, hogy másik ökoszisztémával még véletlenül se lehessen használni. Olyan szinten, hogy pl a jack dugós fülhallgatójuk (igen, véletlenül hozzám került egy ilyen, ez az egyetlen apple termék, amit személyesen valaha is birtokoltam) nem hajlandó működni az androidos telefonomban, mert nem szabványos a dugó elektronikai huzalozása.
    Másfél évtizede ismertem olyanokat, akik nagy apple fanok voltak, az egyik azért költött el rá 300 ezer forintot hitelből (mai árfolyamon kb 600k), mert A FILMEKEN LÁTTA, hogy ezt használják grafikai munkára, aztán 5 éven át törlesztette, majd kidobta a kukába, életében nem rajzolt rajta semmit. A másik egy miliomos csemete volt, aki nem értette, hogy miért futnak rajta a játékok 2 fps-el (kb 2009-ben), pedig "768 megabájtos videókártya van benne". Ja, integrált intel gma.

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák