Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    Nos akkor kezdjek is hozzá:
    Először a külső, aztán szép lassan minden egyéb infót megkaptok amit eddig tapasztaltam. Fontos leszögeznem, hogy még nem kapható hivatalos csatornán keresztül a lámpa, a mylitee a gyártói kapcsolatokat felhasználva szerzett egy tesztlámpát, ami viszont már a szériagyártott, tehát nem a tesztelőknek postázott preview változat, ezt fogja mindenki megkapni aki vásárol belőle!
    Mikor? Jó esetben október végén, mert még tegnap sem volt rendelhető a gyártótól.
    Nitecore MH12 Pro
    Kibontva a megszokott minőségű prémium csomagolást, azonnal a méret szúrt szemet, mert egy picit nagyobb lámpára számítottam az adatok alapján. Ugye papírforma szerint ez nem a szabvány 1" méret és a fej is picit nagyobb, de ez alig észrevehető. Inkább mondanám csinosnak, mint molettnek, még ha a klasszikus kedvencem, az MH12S mellé teszem akkor sem számottevő a méretbeli eltérés. Egy képet az instagram profilomon már találhattok róla. Ha már ott jártok a stroyt is nézzétek meg ;)
    Tehát a mérete rendben van, az új textúra nagyon tetszetős, természetesen teljes a prémium érzés, az eloxálásban és az élekben sem találtam sehol kivetni valót. A test új mintázata kiváló fogást biztosít még ha nedves a lámpa felülete akkor is. Ugyan ritkán használom, de ez már végre felállítható gyertyaként is, és jó nagy lyukak kerültek a zárókupak kiálló peremére. A hátsó kapcsoló szokásos Nitecore minőség, határozott nyomáspont, hallható kattanás be és kikapcsoláskor, a gumi pedig "gumi", sok mindent nem tudok írni erről. Rendben van a minőségérzete, nincs vele semmi probléma. Olyan, mint kell lennie.
    Sokkel érdekesebb a fej oldalán elhelyezett kapcsoló. Gumírzott, textúrázott, vakon is könnyen megtalálható! Nyomásérzete tökéletes, határozott visszajelzést ad a "kattintásról". Mellette a két sor LED: zöld fényűek az akku töltöttségét, a kék fényűek pedig az aktuális fokozatot jelölik. De csak 4-et! Erről majd később, mikor a használatáról írok.
    A fej túlsó felén kapott helyet a töltőcsatlakozó, ami USB-C és egy vastag, műanyaggal borított gumilap takarja. Ez abszolút telitalálat, nagyon prémium érzést és tapintást nyújt. Stabilan ül a helyén, nem kérdés, hogy nem fog beázni, kihajtva és lefordítva simán csatlakoztatható a töltőkábel, de csak keskenyebb kialakításúak (természetesen adnak hozzá tartozékként töltőkábelt is).
    A bezel hosszabb, mint az előd modellen, enyhe bemarásokat kapott a végén, szóval nem fogja a zsebet és a ruhát megtépázni, de mégsem szolíd, sima felületű. A kétoldali AR bevonatos keményített ásványi üveg lencse méretes, a mély SMO reflektor szokatlanul széles lyukban végződik az UHi40 LED körül. A fehér központosító gyűrű nem véletlen, ez ad szórt fényt is, valamint ebben látható a pici furata a közelség szenzornak.
    Amit még érdemes tudni róla:
    A tartozékok közt egy kétirányú klipsz található, ami jó hosszú, és a test mindkét végére felpattintható, tehát mindenki megtalálja a tökéletes pozíciót a hordásra.
    Magas minőségű csuklópánt is tartozék, valamint végre (neke legalábbis végre) minőségi gyöngyvászon övtok került a tartozékok közé és nem a műanyag taktikai tok. Én ezt jobb szeretem, mert ebben tök jól lehet táskában is biztonságosan szállítani a lámpát.
    A tartozék akku már 5300mAh kapacitású, sima (!!!) button top 21700!
    Mai napra ennyi infót sikerült leírnom, pár napon belül folytatom a többi gyakorlati benyomásommal, de addig még használom kicsit a lámpát, hogy ne csak falra világítós, meg "hű, de erős a fénye" véleményt kapjatok. Talán titeket ennél a youtuber kicsomagolós, tesztelős szinttől mélyebb dolgok is érdekelnek :K

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák