Új hozzászólás Aktív témák

  • PartyShan

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nekem is megérkezett végre a várva várt csomagom.
    Ezzel kapcsolatban megosztanék egy pozitív tapasztalatot a helyről ahonnan rendeltem. Nem ez volt az első rendelésem innen. Ez előtt rendeltem egy UltraFire HD2010-es lámpát, aminek a kapcsolójánál sikerült a menetet megszakítanom és se le se fel nem ment. Ez annyira idegesített, hogy megkérdeztem őket nem tudnának-e küldeni nekem egy csere darabot. Azt mondták felveszik a kapcsolatot a gyárral és majd értesítenek. Közben volt a 4 napos kínai ünnep, ugyhogy várhattam a válaszra 1 hetet. Hál' Istennek tudtak küldeni, igaz nem ingyen, de mivel én rontottam el nem is vártam el.
    Aztán megérkezett a csomag és a 2 töltő mellett meglepetésemre nem csak a kapcsóló meg a "bodytube", hanem egy komplett lámpatest volt "bélés" nélkül. Persze a végén a kapcsoló az benne volt. Számomra az volt a pozitív, hogy annak ellenére, hogy ehhez a lámpához nem volt külön ilyen alkatrész el tudták intézni, hogy kapjak cseredarabot.
    Esetleg ha valakinek van kedve építeni lámpát fel tudom ajánlani (ingyen) a régi lámpatestet benne a kapcsólóval. Elemet úgy lehet benne cserélni, hogy a reflektornál kell kitekerni, meg egy "picit" nyúzott állapotban van, mert próbáltam erővel szétcsavarni.
    Egyébként megkérdeztem azt ultrafire céget is és nekik nem volt, mivel ők ilyen lámpát nem gyártanak és azt írta a csajszi, hogy ez hamisítvány :)
    Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett.

    Más. Van innen egy C8-am. Lehetséges, hogy abban a driver high módban direktben hajta meg a ledet?(mert most, hogy végre van töltőm feltöltöttem a bontott pana aksikat és mikor levettem a töltőről és megmértem hány amperen megy akkor, 4A-t mértem)

Új hozzászólás Aktív témák