Aktív témák

  • Dylen

    aktív tag

    Én is írok.
    Annyiszor gondoltam már erre, de mindig kicsit elgondolkoztam, és rájöttem, hogy nincs mit írnom.
    Viszont az előbb láttam a Grace klinika előzetesét és felbosszantott. Igazából nemtudom miért, de valahogy nem jön be. Ennek ellenére néztem múlthéten :F na mind1.

    Pénteken voltam Pesten tanulmányi kiránduláson. Voltunk a reptéri múzeumban, tökjó volt, ültem az egyik TU 154es pilótafülkéjében, aztán a Corinthia Grand Hotel Royalban, majd a Hiltonban. Hát jó helyek, nem mondom... Én, mint egyszerű földi halandó, nemigen láthattam volna a Hilton elnöki lakosztályát, de most volt hozzá szerencsém. A fürdőszobából a kilátás a Budai Vár, hmm. Szívesen dolgoznék szállodában.

    Holnap írok 8tól zht. És 3kor kelek hajnalban, mert 4kor indul a vonat. Aztán este 7ig lesznek óráim. Ezt már nem is lehetne fokozni.

    bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

  • Dylen

    aktív tag

    Eljött az idő egy újabb bejegyzésre.
    Voltam kedden színházban. Nem volt olyan jó maga a darab (Shakespeare - A tél meséje) de az alakítások jók voltak.
    Aztán szerdán voltam a Szerelmemmel fagyizni, most valahogy nem esett olyan jól, alig bírtam megenni.
    Pénteken meg voltam az Utazás Kiállításon. Reggel fél 7kor indultunk Egerből, a kiállításon kb 10től 1ig járkáltunk, aztán a 2es vonattal vissza Egerbe, majd onnan haza. Úgy negyed 10kor ''már'' itthon néztem a jégtáncit. Remek volt, egy nap a Máv hálójában.

    Persze a kiállítás maga jó volt, meg nekem ''szakmába'' vág, vagy majd fog (remélem :D ), jó sokat járkáltam, összeszedtem vagy 10 kg prospektust. Ja, meg amúgy kötelező volt menni a turizmus szakirányosoknak, kaptunk egy feladatlapot is, ami alapján majd kell írni 10 oldalt és beadni. Na szóval bejött. A páromnak már kevésbé, szegény, eljött velem csak, hogy elkísérjen, drága :B
    Na most megyek fürdeni, majd utána folytatom.

    Megjöttem.
    Ma fél 1kor keltem. Még a talpamban is izomlázam van, ez tök komoly.
    Nem csináltam egész nap semmit.
    Délután Nagyi bográcsgulyást csinált, úgyhogy átmentem (a kert végében lakik), és közben csináltam néhány makrót. Betenném ide, csak nemtudom hogy kell.
    Aztán épp megérkezett anya is, és ettünk.
    Aztán hazajöttünk. Szép idő volt ma, ez feldobott.

    Nehéz jól írni, ez meg is látszik ezen a bejegyzésen. Részletesen próbálok írni, és ettől kicsit összevisszaság lesz belőle. A másik dolog, amit megfigyeltem, hogy amikor beszélek, több szinonimája is eszembejut egy-egy szónak, gyorsan beszélek és ezeket összeoperálom, és ebből jó nagy hülyeség születik. Gyorsabban forog az agyam mint kellene, és a szám nem bírja követni. Ezt nagyon nem szeretem.

    Még mindig nem érkezett meg az írásom grafológiai elemzése, pedig nagyon kíváncsi vagyok már rá. Lassan 2 és fél hónap telt el, mert a grafológus nagyon elfoglalt. Pedig az előttemlévőknek 1 hónap múlva megérkezett a válasz :F Remélem jövőhétre meglesz.

    bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

  • Dylen

    aktív tag

    Ma újra rájöttem, hogy nagyon szeretem a mosógépet. A mosógép a nők legjobb barátja. Csak beteszem és kiveszem, csodálatos. Ha mindent kézzel kellene kimosni... ááá

    bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

  • Dylen

    aktív tag

    Szerintem azért fáj az ínyem hátul, (nekem) bal oldalon, mert jön a bölcsességfogam. :F
    CSütörtökön lesz majd Lost, már nagyon várom, bízom benne, hogy ez most nem egy időhúzós rész lesz.

    Reggel a párom úgy ébresztett, hogy vizet csöpögtetett a nyakamra:) én meg még alig ébredtem fel, de megkérdeztem, hogy: dili vagy?:D aztán még egy percig nem esett le, hogy húsvét van.
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek, aki ma benézett!

    bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

  • Dylen

    aktív tag

    Elmúlt a fájás az ínyemnél! Nem is tűnt fel, csak most, ahogy az előző írásomat olvastam.

    Annál jobb az embernek, minél kevesebbet tud. Legalábbis nekem mindenképpen.
    Szétnéztem a Logoutban és elég volt 2 írásba beleolvasnom. És inkább otthagytam az egészet. Persze, biztosan az én bajom, hogy felhúzom magam dolgokon, de ki az aki nem húzza fel magát? Normális embernek felfő az agyvize olyanok láttán, hogy élve megeszik az állatokat pl. Nagy állatvédő vagyok amúgyis.
    És ha most azt írnám, hogy az ilyen emberekkel pont ugyanazt csinálnám, mint amit ők tettek, az se jó, mert akkor pont olyan vagyok mint ők. Sehogyse jó. És ettől ledobja az agyam az ékszíjat. Attól, hogy ilyenek léteznek.

    Na itt egy másik dolog. Nézem épp a híradót. 3 suhanc megtámadott és megvert Miskolcon egy idős asszonyt, meg még embereket a buszmegállóban :F Magam alá szarok már, hát ilyen nincsen. Hol élünk? Annyira eltörgelném őket, hogy szívószálon szürcsöljék a bébipapit életük végéig.

    Anyáék ma voltak előgondozni egy cigány családnál. Elvitte a fényképezőgépet, hogy csinál néhányat, de aztán mégse csinált, kár. Mondta, hogy ott nincs se asztal, se szék, se ágy, világítás és víz se. Biztos jó lehet.

    Híradó: angolok és olaszok verik egymást éppen a meccs után. Kövekkel és sörösüvegekkel dobálták egymást. Jó estét, jó szurkolást.

    Na már kb kilencvenhetedszer jön fel az ablak, hogy indítsam már újra a gépet a frissítés után. Úgyhogy most restart.

    bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

  • Dylen

    aktív tag

    Ez a bejegyzés azért születik, hogy tudatosítsam magamban, MA van az a nap, amikor tényleg elkezdem azt, amit már olyan régen akarok! Mert muszáj. Hogy mi az, maradjon az én titkom. És sikerülni fog!

    bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

  • Dylen

    aktív tag

    Mindig tudtam, hogy utálom a vizsgaidőszakot, de csak most érzem, mennyire :D

    bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

  • Dylen

    aktív tag

    Valamelyik nap elpattintottam egy üvegpoharat. Pontosabban a forróvíz tette ezt, amit a pohárba öntöttem. Nem tört szét, csak van benne egy villámszerű repedés, és csak kicsit szivárog :) Ti ne öntsetek üvegpohárba forróvizet! :) Najó.. a víz még forrásban volt, mert épp akkor járt le a vízforraló :B

    bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

Aktív témák