Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    A utógondozást hiányolom itt is, egy felfutó/csúcson lévő életművész vagy hír jól teljesít a köz szemében és zsírozott ringlispír módjára forog az ajakfényes szájakon az édes információ, de valami "érthetetlen okból" kifolyólag a kérészemlékezet az, ami működik, csak az az örökzöld. Ritkán vannak cikkek leaszott, néha volt mozisztárokról, gyerekszereplőkről, ezt ki kellene terjeszteni az RGB-mikrofonnal megtoldott, újhullámos influenzátorokra is majd: Milyen ívet vett a létezés a középsulis szintet szigorúan meg nem haladó sztárlét után? Persze ezzel is csak a hírközlés cirkuszossága iterálódna eggyel tovább. Buta majmok vagyunk, nincs olyan oldala a kamerának ahol ez másként lenne.

    Több videósnál elhangzik egyébként a szponzorblokk kifejezés-bejelentés, a kérdés csak az, hogy mennyire tudja jól csinálni: azt érzed, hogy ez egy videóval körített reklám, melyet megélhetésiként kipasszírozott azért magából valahogy vagy van annyira érdekfeszítő, légies és eszköztelen, magával ragadó a jól megkomponált tartalom, hogy videóként tudod deklarálni, benne egy pöti, témába vágó reklámmal. Nem mindegy.

  • totron

    addikt

    válasz podtibi #41 üzenetére

    Nem gondolom én sem, hogy sumákolnának, más mentalitásúnak tűnnek pont, aztán ki tudja. Az átlag magyar részére jogosan tűnik életidegennek a streamelésből összekalapált 45 milla. Általában akik fű alatt tudnak pluszmozgást végezni azokat az 1bites része a közönségüknek tartja el "de hát olyan jó fejek/aranyosak!", illetve a szerződött érdekkörök. Elég, ha az egyik ilyen kollaboráns/szimbióta partner borít, akár pillanatnyi idegből, oda az ázsió.

  • totron

    addikt

    válasz Armagedown #45 üzenetére

    Igen, aki fan, az fizet. Egy nem tudom mekkora réteg magától még épp nem, de egy kis noszogatás mellett már de, ez viszont tényleg az az üres semmi amit említesz, én hülyén érezném magam, hogy ilyennel meg tudnak venni, de tudom, a fanság az, ami a gerincét adja a perkálásnak. Vannak persze a simán donételők, automatikusan előfizetők, az úgy tisztább. Nem mondom, hogy ne legyen ez az egész, legyen, úgy is egymást tartjuk el.

    (#48) Alusky, szegény pára csaj, lámpavasra vele. Nem azért, mert a környezete áldozata?, hanem mert nem fogja fel, hogy tükörképpel nem fog menni. Ezt is csak én mondom, a korosztálya simán befogadja ezt. Sőt, YT-videó feliratát is láttam már tükörírásban, azt nem tudom hogy sikerült összehozni..... Lehet, ebből is trend és trendkövetés lett. A kutyám többet tud, bsszák meg; a másik szereplő, a nézők szemével kell komponálni, nem a sajátunkkal.
    A srác viszont jó, kell az irónia, valamennyit csorbít az élén ennek ennek a végtelen agykukinak. Csak nehogy ő is a végén önmaga megelőlegezett paródiája legyen, drukkolok neki ezért. A srácpárosra is ugyanez vonatkozik. Valahogy mindig van az a pénz.

    (#50) Tasunkó, a bazári párhuzammal szoktam élni, de a tied mégjobb! :D

    [ Szerkesztve ]

  • totron

    addikt

    válasz Snoop-y #53 üzenetére

    Teljesen igazad van és tudomásom is van az l-ről, úgy viszont nem tetszik, r-rel ismertem meg és használtam, gondoltam így is adom tovább. Nyelvművelés alsó fokon. :)

Új hozzászólás Aktív témák