Új hozzászólás Aktív témák

  • Candy

    tag

    válasz BBorg #6 üzenetére

    Ott a probléma, hogy a fácse esetében például magasról telibefosnak minden jelentést, ugyanakkor a reklámpénz az isten, így az ember hiába jelentgeti mondjuk a narancsos dezinfót, a büdös életben nem törlik ezeket a csoportokat/profilokat, miközben nagyon sok esetben instant kéne nekik. Ugyanitt természetesen lehet beszélni a különféle scamekről és scammerekről is, amik és akik nyugodtan garázdálkodhatnak.

    Ugyanitt egyébként a fácse és a többi social platform is abból él (méghozzá kiválóan), hogy míg én kvázi ingyen használom, addig eladja az adataimat/szokásaimat és telenyomja a képem reklámmal, eközben pedig ingyen generálom nekik a kontentet, melyet aztán szintén el tudnak adni.

    Igenis kellene egy összeurópai szabályozás, melyben lefektetik azon alapelveket, melyeket az összes ilyen platformnak be kéne tartania, mondjuk kezdve azzal, hogy minden országban legyen helyi customer service és moderációs csapat, akik megértik az anyanyelvi kontentet és tudnak, illetve akarnak is bannolni, még akkor is, ha az illető hirdet a platformon.

    wunderbike.postr.hu

Új hozzászólás Aktív témák