Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L3zl13

    nagyúr

    válasz RudY #11 üzenetére

    Együttműködni felvásárlás nélkül is lehet. Főleg cloud technológiát illetően. Lásd az általad említett Sony példát.

    Persze, ha házon belül kerül egyik zsebből a másikba a pénz az valamivel jobb mintha mindkét cégnek külön külön hasznot kell termelnie. Bár el tudnék képzelni egy olyat, hogy limitált idejű exkluzivitás cserébe a kedvező árú cloudért.

    Az MS vásárolt már be olyan stúdiókat akik elég jók történet mesélésben, képesek minőségi TPS akciójátékokat csinálni. És mivel általában pont ezeket a játékokat hozzák fel indokként, hogy miért PS-t vegyen az ember XBox helyett, az MS-nek is ezt kellene nyomatnia.
    De az A/B viszont teljes mértékben a multi, mikrotranzakció, mobil game vonaton ül mert ezek hozzák a legnagyobb pénzt. Szerintem pár éven belül azok az A/B vezetők akik erre a vágányra vannak beállva szépen átkerülnek az Xboxhoz és ez határozza majd meg az irányt amerre a fejlesztések mennek. Utána meg jönnek majd a stúdió bezárások.
    Bár ne legyen ebben igazam.

    Redfall kapcsán nem tudom mi ment félre. Nem tudom, hogy ugyanez lett volna-e az eredmény ha egy Sony stúdiórol van szó, vagy elkaszálták/rebootolták volna a fejlesztést.

    [ Szerkesztve ]

    Aki hülye, haljon meg!

Új hozzászólás Aktív témák