Új hozzászólás Aktív témák

  • be1a

    csendes újonc

    Helló,

    Ugoos AM6 Plus + Denon X3700 + LG OLED65B9 a lánc, így sorba HDMI kábelekkel (high speed, próbáltam cserélgetni, másik portba dugni, denont kihagyva is ugyan ez). Az ugoost kifejezetten nagy bitrátájú közbeszerzett HDR/Dolby Vision filmek lejátszására vettem, mert hiába veszel 2-3 havi átlagkeresetért TV-t egy normális médialejátszót nem raknak bele :) Az Ugooson Android van (frissítve), és Plex-el próbálom.

    A probléma: sehogy se akar stabil kép kialakulni, általában elmegy valamennyi időre a kép (fekete lesz a TV) már a főmenüben is (néhány mp-ig fekete, aztán visszajön). A filmek vagy elindulnak DV-ben vagy nem, néha csak HDR-ben, néha szét van csúszva a hang a képtől, néha teljesen elmegy a kép és csak a hang hallatszik, a TV meg no input signal-t ír.

    Szerintem valami beállítás gond lehet, mert egy sima monitorra kötve nincs ilyen villódzás. (Már nagyon sokat nyomkodtam a beállításokat a TV-n is meg az Ugoos-on is) Sima monitorra kötve a DV ki van kapcsolva az ugoos-on, a LG TV-vel meg nyilván be. Lehet hogy nem kompatibilis egymással? Vagy nem szeretik egymást a kínaiak meg a koreaiak ezért direkt nem működik LG TV-vel? Van erről valami leírás hogy hogy kéne működésre bírni? Vagy lehet hogy hibás az ugoos? Egyáltalán mit kéne még próbálni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák