Új hozzászólás Aktív témák

  • Riccsiz_h

    aktív tag

    sziasztok !

    Vettem egy Ryzen 2400G-t és egy Asus Prime B350-PLUS alaplapot, mindegyik teljesen új boltból. Miután telepítem a Windows 10-et, majd a hivatalos oldalról letöltött driverek közül nem engedi telepíteni az USB 3 drivert, pontosabban ezt a hibaüzenetet kapom "Asmedia USB Controller not found"

    Illetve ha bedugok pendriveot/HDD-t, bármelyik USB 3 portba az egész gép lefagy. Lefagy = főkapcsoló hosszan csak úgy áll le, és fagyás + reset után nem is mindig áll fel az oprendszer, van hogy lefagy a bejelentkezési képernyőn és csak sokadszorra tudom működésre bírni.
    Eddig 3x újratelepítettem a Windowst de minden esetben ugyanez van. Erősen gyanakszom hogy az alaplap hibás :( . Memtest86-ot is futtattam, mert bár a hivatalos Vendor listán nincs rajta a Crucial Ballistix Sport 2400Mhz (2x4GB), de már ezelőtt szereltem össze gépet ezzel a felállással és nem volt probléma. HDD-t teszteltem másik gépben, Hard Disk Sentinel is 100/100-nak látja, különböző SATA portokat is probáltam. Táp: BeQuiet Pure Power 500W, VGA: Inno3D GTX 1060 3GB

    Esetleg bárki találkozott hasonlóval ? Kihagyok valamit ? Előre is köszönöm a segítséget :R

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Riccsiz

Új hozzászólás Aktív témák