Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kutykurutty7

    aktív tag

    válasz junkpod #50 üzenetére

    Igazad van, hogy ez, amit beidéztél tőlem, nem túl érthető. Legalább ötször bejöttek a gyerekek és megszakítottak, nyaggattak... kénytelen voltam így elküldeni. És most is nyaggatnak... lehet, hogy ez a hozzászólásom se tűnik majd túl logikusnak. :R Több, mint másfél órája írom ezt a bejegyzést is a megszakítások miatt.

    Számodra 0 az élvezeti értéke... rendben, ettől még nem gondollak alacsonyabb rendűnek... :) Szerintem meg a tabletes filmnézésnek és zenehallgatásnak is meglehet a saját helye. Van azért olyan tabletes képernyő, aminek nagyon jó a képe még közelről is és az én elsődleges tabletemnek (direkt nem írom ide a típusát) a hangszórója is nagyon jónak számít, de ettől függetlenül külső hangszóróval (vagy fej/fülhallgatóval) szoktam tabletről filmet nézni, vagy zenét hallgatni. A szoktam azért erős túlzás, mert ahogy írtam korábban, én is csak bizonyos helyzetekben és ritkán használok így tabletet.

    A cikkben szereplő konkrét típusról (Lenovo Tab M10 Plus) meg az a véleményem (mivel írtam, hogy az egyik gyerekemnek majdnem ez a típusú Lenovo tabletje van), hogy a hangszórója sem és a kijelzője sem éppen csúcskategóriás, de azért ha úgy alakulna, hogy egy jó filmet csak ezen tudnék megnézni, nem ez rontaná el a kedvemet. Zenehallgatáshoz meg amúgy is teljesen mindegy, hogy mi a lejátszó, ha az ember úgyis külső hangszóróra viszi át a hangot.

    Szóval ennyi... és én sem állítottam azt, hogy ez az M10 Plus egy remek tablet lenne. De meglehet a helye, pont.

    Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.

  • Öcsielvtárs

    aktív tag

    válasz junkpod #50 üzenetére

    Pedig én is nézek Tableten filmet, sorozatot, még focit is... azért egy full hd ips kijelző 10,6 méretben nem a világ vége...

    Samsung A54

Új hozzászólás Aktív témák