Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz máyköl #106003 üzenetére

    Sok olyan esetről lehetett olvasni, hogy a játékos az sem tudta hol van, meg mennyi az eredmény, vagy az injekcióktól, vagy a fáradságtól, vagy más okokból, de ebből semmit nem vett észre, hanem a csapattársai adták később a tudtára.

    Mondjuk az első gólnál tényleg valami hasonló történhetett, vagy bunda. Ez a kettő, mert normál ép eszű ember nem gurítja le a támadó lábára a labdát.

    Na de nem védeni akarom, utálom azt az öntelt, arrogáns antipatikus német képét amióta betette a lábát Melwoodba, meg a Róma ellen is nézett be egy átlövést, csak akkor a kapufára csattant nem a kapuba, és akkor minden bizonnyal nem volt agyrázkódása.. :DDD

    szerk. egy témához hozzászóló:

    Kapusként mondom, hogy volt egy tartalék kapusom, aki kapott egy könnyű meccset, én leültem a padra! Bemelegítéskor egy felpattanó labda állcsúcson vágta! Az ugye kiütési pont! A félidőben vettük észre, hogy gáz van, mert négyszer kérdezte meg, hogy mennyi az eredmény! És higyjétek el ő sem tudta magáról, hogy baj van! Én ezt elhiszem amit Kariusról írnak. És ez az első gólnál látszott a legjobban!!! Ekkora hibát tiszta fejjel nem csinál egy ilyen szintű kapus.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák