Legyünk az Egyetlenek az N-Gage platformon!

A Nokia és a Digital Legends Entertainment az N-Gage játékportfoliójának izgalmas új tagjáról számolt be. A ONE (Egyetlen) kiváló minőségű, háromdimenziós, valós városi környezetben játszódó küzdőjáték. A kizárólag az N-Gage platformra tervezett ONE olyan kiváló funkciókkal gazdagítja a küzdőjátékot, mint a szereplők sokoldalú testre szabása és az online rangsoroló rendszer.

A játék a testre szabás számos lehetőségét biztosítja. A játékosok a különböző ruházat, bőrszín, testalkat és színvilág segítségével szó szerint több millió eltérő harcost alkothatnak. A ONE a sokféle egyszereplős és a Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően számos helyi többszereplős üzemmódot, valamint fejlett N-Gage Aréna funkciókat kínál. Az N-Gage Aréna online rangsoroló rendszer nem csupán a megnyert és elveszített küzdelmek alapján állít fel sorrendet, de az egyes harcosok hozzáértését, például a rúgások és ütések bonyolultságát, pontosságát és erejét is figyelembe veszi. A rangsoroló rendszer azt is beszámítja, hogy mennyi időbe telik a győzelem, és mennyi ereje maradt a harcosoknak a küzdelem végére.

A ONE valódi városok földalatti helyszíneire viszi el a játékosokat. A testre szabott harcosok különböző harcmodorban küzdő ellenfelekkel állnak szemben. Csak úgy kerülhetnek a ranglista élére, ha világszerte kihívják a többieket, győzelmet aratnak, és megtanulják mások harcmodorát. Ez a játék a győztesek és a legyőzöttek játéka. ONE - EGY új legenda van születőben...

"A Nokia játékfejlesztője, a Digital Legends Entertainment elkötelezett a mobil és internetes játékok jövőbeli fejlődésére ráérző, csúcstechnológiájú tartalmak létrehozása mellett" - mondta Xavier Carrillo Costa, a Digital Legends Entertainment elnök-vezérigazgatója.

Előzmények