Már érkeznek a panaszok az Internet Explorer 8-ra

Csütörtökön jelent meg az Internet Explorer 8 végleges változata, azonban rövidesen könnyen elképzelhető, hogy egy összehangolt frissítés keretében csiszolnak még egy keveset a redmondi fejlesztők a böngészőalkalmazás viselkedésén. A Microsoft elmondása alapján ugyan kijavították a tesztelők által felfedezett hibákat, mégis mostanában többen panaszkodnak ugyanazokra a kellemetlenségekre: gyászos eredményű nyomtatás weblapokról, el-eltűnő keresőmező és szintén köddé vált képek az oldalakon. 
Reklamálnak a facebookos felhasználók is, a hibajelenség szerint hiába próbálják képeiket rendezgetni a közösségi oldal felületén, ez a funkció egyszerűen nem működik IE8 alól. Egy másik hozzászóló arról ír, hogy a telepítést követően megduplázódott a rendszertöltési idő, valamint az alkalmazás egyszerűen kisajátított magának extra négy gigabájtnyi lemezterületet, a naptár pedig lila színűre keretezte magát.
Kris Kruger, az IE8 tesztcsapatának vezetője úgy nyilatkozott, hogy a próbaverzióban ezeket a hibajelenségeket szavazással prioritásként jelölték meg, és a Microsoft „sokat” ki is javított közülük.

Azóta történt

Előzmények