Musk YouTube-klónja? Okostévékre ígér hosszabb X-videókat Musk

Elon Musk megígérte: az X hosszabb videói hamarosan okostévéken is elérhetőek lesznek.

Vannak, akik már most YouTube-klónt látnak maguk előtt – annyi viszont biztos, hogy Elon Musk megígérte, az X hosszabb formátumú videói hamarosan elérhetőek lesznek okostévéken.

Mindezt azután jelentette ki, hogy a Fortune arról számolt be: az X tévés appot indítana, célkeresztben az Amazonnal és a Samsunggal.

Nem titok, hogy Musk egy mindenes appot szeretne csinálni az X-ből, a kínai WeChat mintájára. Ehhez októberben elindították a video- és audiohívások korai verzióját, valamint az USA-ban sorra kapja a cég az engedélyeket a pénzküldési szolgáltatáshoz.

A Fortune korábbi jelentése szerint az új X app egy YouTube-ot idéző tévés app lehet (konkrétan klónt említenek), meg nem nevezett forrásaik szerint Musk konkrétan is a YouTube-bal szeretne versenyezni.

Azért, hogy videós platformmál váljon, az X számos együttműködésbe kezdett, többek között korábbi Fox- és CNN-dolgozókkal. A múlt hónapban közölték, lehetővé teszik a hirdetőknek, hogy videós reklámokat futtassanak egyes tartalomgyártók bejegyzéseinél.

Azóta történt

Előzmények