Egyforintos akciók az eMAG-on

Idén többen veszik ki a részüket a fekete péntekből mint korábban valaha, a kínálat pedig elég vegyes, a termékek fogynak. Áttekintő körkép.

Egyforintos akció is van

Az eMAG akciós kínálata talán a legnagyobb, viszont az igazán kellemes árú termékeket már elkapkodták a szemfülesek. Vannak azért még 25-31 százalékkal olcsóbb dolgok, illetve itt találkozhatunk a Fekete Péntek legkisebb akciójával is, ami konkrétan 1 forint. A fehér színű Dell Inspiron 5558 laptopot 159 901 forint helyett adják 159 900 forintért, viszont ennek forgalmazója az a Laptopszalon, amelynek saját oldalán már 7 százalék a kedvezmény mértéke. Apró technikai malőr, de minden bizonnyal gyorsan mémesedni fog a bombajó áras fotó.


[+]

Apropó Lapopszalon, náluk vásárolva is lehet spórolni a listaárakhoz képest párezer forintot, bár átütő akciót náluk sem leltünk fel. A kedvezményes árak ellenére általánosságban nem ez a legolcsóbb bolt, néhány termék ára azonban a mai napon tényleg kedvezményes. Érdemes az Árukereső és az Árgép oldalát használni a vásárlás előtt, bár előbbit az Euronics reggeli akadozása simán magával rántotta, mostanra stabilan működnek az árkeresők.

A CD Galaxisnál nagyjából az áfát spórolhatják a játékot vásárlók a mai napon, többségében 25-32 százalékos kedvezmények várják a látogatókat. Az igazi AAA-s címek árai ennél kisebb mértékben csökkentek ugyan, a részletes listát itt lehet böngészni.


[+]

Az Extreme Digitallal kezdtünk, ők tehát a múlt héten tartották a fekete pénteket, akkor a túlterhelés miatt a belépett felhasználók maximális számának korlátozására kényszerültek. Mivel ők sem akartak kimaradni a jóból, mára és a hétvégére „ügyes! napok!” kedvezményt hirdettek. Nagyjából hasonló feltételekkel mint előzőleg, tehát 10-50 százalékos kedvezményekkel.

Ha valamit kihagytuk, a fórumon várjuk a további érdekes, izgalmas, vagy éppen vicces akciókat, illetve olvasóink véleményét arról, hogy mit gondolnak az idei kedvezményekről, a résztvevő cégek listájáról. És persze arról, hogy vásárolnak-e ma.

Azóta történt

Előzmények