Videomegosztó portált indított az econet is

Egyszerűen és gyorsan tölthetik fel kedvenc videóikat azok a felhasználók, akik ellátogatnak a legújabb hazai webkettes videomegosztó portálra, a freevlog.hu-ra. Itt nem csak címet és kategóriát adhatnak a filmeknek, de különböző címkékkel is elláthatják azokat, hogy az érdeklődők még könnyebben megtalálhassák az őket leginkább érdeklő anyagokat. A rendszer ismeri a legnépszerűbb formátumokat (mpeg, wmv, flv, avi, divx, mov); USB-ről vagy a webkameránk által készített képeket is közvetlenül feltölthetjük a kiválasztott kategóriába.

Az egyes videókat tetszés szerint értékelhetik a látogatók, sőt, szöveges hozzászólással is minősíthetik, amelyek aztán egy link beszúrásával akár egy blogba vagy weboldalba is beépíthetők. A Freevlog videomegosztó rendszerhez a Megaweb Multimédia biztosítja a műszaki platformot. Az oldal indulásakor exkluzív videoblogger riportokat láthatunk a Budapest Parádéról – mondta el Papp László, a projekt vezetője.


Forrás: www.freevlog.hu

 

 

A Freevlog elindulásával egyidőben MMS-blogolási lehetőség is indult az egyik legnagyobb hazai blogportálon, a Freeblog.hu oldalon. A Pannon együttműködésével kialakított megoldás lényege, hogy nem kell számítógép közelében lenni a napló írásánál, ugyanis elég egy normál díjas MMS-ben elküldeni a frissítendő bejegyzést, s ez azonnal megjelenik a blogon. A technológia adottságából eredően akár képekkel is díszíthető a webes napló.

Azóta történt

Előzmények