Tavaszi ADSL-akció az Invitelnél

A Matáv szolgáltatási területére széles sávú állandó internetkapcsolatot és vezetékes telefont együtt kínál az Invitel akár 0 Ft belépési díjért is március végéig, míg meglévő vezetékes telefonnál 9000 forinttal csökkenthető a telefonszámla ADSL-megrendelés esetén.

A vezetékes telefonvonallal együtt az akció időtartama alatt Matáv-területen értékesített, kétéves elkötelezettségű ADSL 384 csomagnál elengedik a teljes belépési díjat mind az egyéni, mind a kisüzleti előfizetőknek. Bármely egyéb csomagnál is 50 százalékos belépésidíj-kedvezményt kínál az Invitel.

Ezen felül bármely ADSL kínálattal együtt megrendelt új analóg/ISDN2 telefonvonal belépési díjából a szolgáltató 100 százalék egyszeri kedvezményt nyújt. Ebben az esetben az igényelt analóg/ISDN2 telefonvonal és az ADSL-szolgáltatás egy időpontban kerül telepítésre.

Ha az ügyfél már rendelkezik vezetékes telefonvonallal, az Invitel az akció időtartama alatt a Matáv-területen értékesített, kétéves elkötelezettségű ADSL 384 csomagnál elengedi a teljes belépési díjat mind az egyéni, mind a kisüzleti előfizetőknek. Egyéb csomagoknál is százalékos belépésidíj-kedvezményt nyújtanak. Ezen felül minden ADSL megrendelésekor a létesítést követő három hónapon keresztül havi bruttó 3000 forint telefonforgalmi díjkedvezményt biztosítanak.

A szolgáltató saját területén május közepéig igéri a tavaszi ingyenes belépési akciót, itt minden új előfizető sorsoláson vesz részt, ahol a fődíj egy VW Golf V, valamint gazdára talál még 45 darab digitális fényképezőgép is.

A csatlakozási lehetőségekről a szolgáltató oldalán található ADSL-kereső segítségével lehet információkat szerezni. A kétéves elkötelezettségű ADSL 384 csomag havi díja 9900 forint.

Azóta történt

Előzmények