A legjobb szoftverbevezetéseket keresi az SAP

A német szoftvercég közleménye szerint a cégméret nem akadály, három kategóriában (kis-, közepes és nagyvállalat) osztanak majd arany, ezüst és bronz díjakat. A kategóriák legjobbjai kijutnak a következő, nagyobb fordulóra, ahol Európa, a Közel-Kelet és Afrika vállalatai mérkőznek meg.

A negyedik éve megrendezésre kerülő verseny célja változatlan. A kiíró olyan cégeket kíván elismerni, melyeknél a legmagasabb minőségben történt meg SAP-szoftverbevezetés, eközben törekedtek a gyors, költséghatékony implementációra, és így komoly üzleti értéket teremtettek.

A versenyen tavaly és tavalyelőtt is díjaztak magyar vállalatokat: akkor a GPS-es járműkövetéssel foglalkozó iData Kft. és a vérnyomásmérőket forgalmazó Hungimpex Kft. kapta meg az ezüst díjakat.

Jelentkezni online módon lehet november 29-ig az SAP Quality Awards weboldalán, ahol a részletes feltételek is megtalálhatóak. A szervezők most is olyan projekteket várnak, melyek elismert módszertant követtek, professzionális projektmenedzsment övezte a bevezetést, és követték a szoftvergyártó 10 minőségi alapelvét.

Azóta történt

Előzmények