Torrentezzen távolról!

Az RSS-csatornákat már jó ideje támogatják a torrentoldalak és a kliensek is, viszont az ömlesztve kihelyezett tartalmakat a felhasználók csak extra szolgáltatások segítségével tudják saját ízlésüknek megfelelően testre szabni. Ilyen a ShareReactor csapatának gondozásában megjelent ReactorFeed is, amely privát csatornák létrehozásában és menedzselésében segíti a regisztrált ügyfeleket, oldalaktól függetlenül.

RSS-ről lévén szó, a ReactorFeed értelemszerűen akkor válik igazán kényelmes segítőtárssá, ha távolról szeretnénk torrenteket hozzáadni a listához, például nem tartózkodunk otthon, de a weben böngészve belefutunk egy nekünk tetsző tartalomba. Miután létrehoztuk a profilt, a torrentoldalakon böngészve egyszerűen hozzáadjuk a fájlokat a csatornához, és mikor legközelebb elindítjuk az otthoni gépet, kliensünk automatikusan megkezdi a letöltést. A folyamat persze még hatékonyabb, ha a kliens már eleve fut a kisszobában – ha szerencsénk van, a tartalom már az elkészült elemek mappájában fogad bennünket otthon. A privát csatornát később megoszthatjuk hasonló érdeklődésű felhasználókkal is.

A szolgáltatás működésének feltétele az ingyenes regisztráció, és egy RSS-csatornákat támogató torrentkliens – manapság gyakorlatilag az összes népszerű szoftverben megtalálható.

Azóta történt

Előzmények