Pest megyében terjeszkedik a T-Home

A T-Home december 1-jétől további Pest megyei településeken jelent meg kábelhálózaton nyújtott kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatásával. A vállalat nem saját hálózatot épített ki az érintett huszonkét új helység – Bernecebaráti, Dunabogdány, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kismaros, Kisoroszi, Kóspallag, Letkés, Márianosztra, Nagybörzsöny, Perőcsény, Szob, Szokolya, Tésa, Vámosmikola, Verőce, Visegrád, Zebegény, valamint Pócsmegyer, Surány, Tahitótfalu – területén, hanem a helyi szolgáltatók, a Dunakanyar Informatikai és Kommunikációs Kft., illetve a Tahi 2000 Kft. infrastruktúráját vásárolta meg még a nyáron. Ezzel 13 500 háztartással bővítette hálózata lefedettségét.

A Magyar Telekom a most bejelentett két hálózatvásárláson túl 2008-ban és 2009-ben még 14 szerződést kötött, amivel további 40 településen több mint 33 000 háztartás számára tette elérhetővé kábeltévé-, internet- és telefonszolgáltatásait.

Az előfizetők a kábeltelevízió-szolgáltatást, a széles sávú internetcsomagot és a telefont együtt, többféle kedvezménnyel vagy akár külön-külön is megrendelhetik. Amennyiben valaki két csomagot együtt választ, dupla kedvezményben, ha hármat, akkor tripla kedvezményben részesülhet – áll a társaság közleményében.

Azóta történt

Előzmények