Nyár van, akcióznak a mobilcégek

Ahol szombattól olcsóbb a roaming:
Ausztria (T-Mobile), Csehország (T-Mobile), Franciaország (Orange), Görögország (TIM), Hollandia (T-Mobile), Horvátország (T-Mobile), Nagy-Britannia (T-Mobile), Németország (T-Mobile), Olaszország (TIM), Spanyolország (Amena), Szlovákia (T-Mobile), USA (T-Mobile)

A hátralevő nyári hónapokban féláron fogadhatnak hívásokat és küldhetnek sms-t a T-Mobile Magyarország ügyfelei 12 országban. A partnerországok T-Mobile hálózatain kívül további négy népszerű nyaralóhelyen – Olaszország, Görögország, Spanyolország és Franciaország partnerhálózatain – lesz 50 százalékkal kedvezőbb a külföldi mobilhasználat július 1. és augusztus 31. között.

A nyári kedvezménnyel beérkező hívás esetén percenként 51 forintért telefonálhatunk (a T-Mobile USA-nál 60 forintért), egy sms elküldése pedig 39 forintunkba kerül külföldről. Az olcsóbb külföldi mobilhasználaton túl a T-Mobile ügyfelei 3G készülékkel 18 ország 29 hálózatán videotelefonálhatnak is.

Akik mégsem beszélgetőpartnerük arcát szeretnék nézni a kijelzőn, hanem inkább tévéznének, azok számára a Pannonnak van egy nyári ajánlata – és ehhez még csak el sem kell utazni: július 1. és augusztus 31. között minden hétvégén ingyenes a wap- és MobilTV szolgáltatás. A kedvezmény mellett jelentősen bővült az elérhető műsorok köre is, az MTV1 után már a TV2, az RTL Klub, az ATV és Duna TV is élőben nézhető – összesen már több mint száz műsorából válogathatunk.

A Pannon W@P főoldalán a MobilTV menüpontra kattintva érhetők el a díjmentes tartalmak. A díjmentesség kiterjed a MobilTV adatforgalmára is, így a nyári hétvégéken a Pannonnál korlátlanul nézhetők az élő tévéadások. Az ingyenes wapozási lehetőség 10 MB adatforgalom erejéig vehető igénybe. A felkínált lehetőséggel mindazok élhetnek, akik bármilyen MobilAdat szolgáltatással rendelkeznek. A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez előzetesen regisztrálni kell, ez díjmentesen megtehető Pannon hálózatból a 1741-es telefonszámon.

Azóta történt

Előzmények

  • Már buszjegy is vásárolható mobiltelefonnal

    A T-mobile-ügyfelek a Volánbusz egyes távolsági járataira telefonjukon is foglalhatnak jegyet.

  • Elkelt a százezredik

    sms-ben vásárolt autópálya-matrica. A sikernek köszönhetően a mobilról vásárolható matricák köre bővülni fog.

  • Telítődik a hazai mobilpiac

    Az elmúlt hónapban mindössze 8 ezer új előfizetőt tudtak toborozni a szolgáltatók. Ilyen lassú növekedésre eddig nem volt példa.

  • Márciusban a Pannon javított

    Lassú növekedést hozott az elmúlt hónap a mobilpiacon. A Vodafone hosszú idő után veszített piaci részesedéséből.