Néhány órán belül kezdődik a Facebook fejlesztői konferenciája

Böngészőből vagy alkalmazáson keresztül is élőben lehet követni az eseményeket, várhatóan egy sor újdonságról beszámolhatunk majd.

Magyar idő szerint kedden este hét órakor veszi kezdetét a Facebook fejlesztői konferenciája, az F8. A kétnapos rendezvényt a közösségi oldal vezetője, Mark Zuckerberg beszéde nyitja. Idén San Jose ad otthont az F8 konferenciának, a várakozások szerint négyezer fő vesz részt rajta személyesen, és milliók nézik majd a közvetítést az interneten keresztül.

A vállalat a Messenger köré építi fel a két napot, de sokan azt várják, hogy új kamerákat és a kiterjesztett valósággal kapcsolatos eszközöket is bemutatnak majd. A konferencia tavaly volt először kétnapos, ekkor mutatta be a Facebook a bot platformját, illetve a 360 fokos videokameráját. Ahogy az elmúlt években, idén is szóba fognak kerülni a fejlődő országok és az internet kapcsolata, természetesen a Facebook szemüvegén keresztül.

Az ütemezés szerint több előadás is szól majd a chatbotokról, a virtuális valóságról és a natív játékokról a Facebook Gameroomhoz, új bejelentések várhatók a Facebook videókkal és a hírfolyammal kapcsolatban is. Lesznek előadások a jövő 3D kameráival kapcsolatban, a videóalapú hírfogyasztási trendek kiaknázásával, az Oculussal és a WhatsAppal kapcsolatban is. Ezeken felül számos fejlesztői eszköz és érdekesség kivesézésre kerül, a teljes lista ide kattintva megtekinthető.

Azóta történt

Előzmények