Megtervezheti a neten a saját bankkártyáját

Az OTP egy közönségcsalogató internetes szolgáltatást indított, amikor az Active Vision technológiáját felhasználva lehetővé tette, hogy a bank ügyfelei testre szabott, ízlésüknek megfelelő bankkártyát készíthessenek. Az igénylés után az alkalmazás segítségével a kártya dizájnja percek alatt elkészíthető, a webes képszerkesztő segítségével a feltöltött fotó pedig szabadon alakítható és módosítható.

A bank szerint ez egy újabb lépés a maximálisan a vevők igényeire kialakított internetes banki szolgáltatások felé. A lehetőség most már a legnagyobb számú hazai betéti bankkártyákra, az OTP Maestro kártyákra is igényelhető. Mind az új, mind a meglévő kártyatulajdonosok élhetnek a lehetőséggel, azaz egyedivé tehetik a nap mint nap használt fizetőeszközt.

Az alkalmazás a szerkesztési műveletek széles skálájával segíti az egyedi megjelenés kialakítását: nagyítás, kicsinyítés, forgatás minden irányba, tükrözés, szín- és élességkorrekciók állnak a felhasználók rendelkezésére, s megoldható a már elvégzett műveletek egyenkénti vagy teljes visszavonása is, illetve előnézeti képpel lehet ellenőrizni a munkát.

A pontos feltételek és részletek az OTP oldalán olvashatóak.

Azóta történt

Előzmények