Megjelent az MPP Desktop spamszűrő 3.4-es változata

A cég közleménye szerint immár elérhető a magyar nyelvű asztali spamszűrő program legújabb változata, az MPP Desktop 3.4-es kiadása. A program aktuális verziója a kéretlen levelek hat különböző módszer szerinti szűrése mellett grafikonokkal szemlélteti az utolsó 24 órában, egy hétben, illetve egy hónapban beérkezett levelek arányát. A kiválasztható grafikonok segítségével nyomon követhető a fekete- és fehérlisták működése, valamint a beérkező „jó” levelek, a spamek és a vírusok száma.



Az MPP Desktop legfrissebb változata bármilyen Windows operációs rendszeren futtatható. A termék emellett a Windows 2000, az XP és a Vista tulajdonosainak számára továbbra is a megszokott, megbízható védelmet jelenti a kéretlen levelek áradata ellen. Az MPP Desktop 3.4 több Outlook postafiókot is képes egyszerre kezelni, és a nagyméretű levelek letöltésére újratervezett programkódot is tartalmaz. Az MPP Desktop további újdonsága, hogy több felhasználó által is gond nélkül használható ugyanazon a számítógépen, így elég csak egyszer, egy felhasználó által telepíteni.


Az MPP Desktop hat szűrőmotorját a legfrissebb változatokra cserélték a fejlesztők, így a magyar fejlesztésű spamszűrő a képekben érkező spameket is kiemelkedő pontossággal ismeri fel. A négy kereskedelmi gyártó (Cloudmark, MailShell, NOD32 és Sophos) által szállított szűrőmotorokat további két nyílt forráskódú szűrő egészíti ki, így nyújtja az MPP Desktop a hatszoros védelmet nyújtó asztali levélszűrő szolgáltatását.

Azóta történt

Előzmények